You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kısa Bir Süreliğine Veda

Kısa Bir Süreliğine Veda

Forumcu
Kısa Bir Süreliğine Veda
esselamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu ebeden daimen ve bi adedi hurufati'l kuran.

yaklaşık 1 yıldır sürekli çalışmam ve ramazanda evde tek başıma kalmanın verdiği zorluklar nedeniyle izin almam gerektiğinin farkına vardım.gülücük inşaallah bayram sonuna dek sürecek bir izne ayrılıyorum. memleketim niğdeye oradan da ailemin yanına istanbula gideceğim.

Sizleri Allahımıza, Mevlamıza, Halıkımıza, Razıkımıza, Ma'budumuza, Saniimize emanet ediyorum. selam ve dua ile....rosegul

"Basar(Göz) sanatı(mahlukatı) görürde, basiret(kalp gözü) sanatçıyı(Halıkımızı, Saniimizi, Ma'budumuzu, Rabbimizi) görmezse çok abes olur."

Ne ki SEVDA:Hakka sevdalanmadıktan sonra..
Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra..
Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca..
Ne ki ÖLÜM:Şehadet vurmayınca..

[Resim: ry185oo.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-08-2009, Saat:10:26 AM, Düzenleyen: Hüdâbin.
(...)
RE: Kısa Bir Süreliğine Veda
aleyküm selam kardeşim

tatilinizin güzel geçmesi dileğiyle gerçi muhakkak güzel geçicektir ailenizi gözreceksiniz

selametle inşAllah
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

"Basar(Göz) sanatı(mahlukatı) görürde, basiret(kalp gözü) sanatçıyı(Halıkımızı, Saniimizi, Ma'budumuzu, Rabbimizi) görmezse çok abes olur."

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
kacıosun demi ben birinci olacagım için uzuldun tabı moralli olman lazım inş moral depolar bızede verırsın biraz harika tatiller:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
süpermiş.keşke bende kaçabilsem biyerlere tam zamnı valla
''solcu olmak, filistinde israile karşı olmakken, dünyanın kalanında israil karşıtlığına karşı olmaktır"Sıfırıncı Delege
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-08-2009, Saat:02:36 PM, Düzenleyen: BarIs1.
Uzman
ALEYKUM SELAM KARDEŞ
KISA SÜRELİ BI AYRILIK AYRILIKLAR İYİDİR YOKLUGUNDA DEGERIN DAHA IYI ANAŞILIRgülücük
İNŞ TATILINZI COK GUZEL GECER AILENIZLE OLACAGINZI İÇİN ZATEN GUZELDIRgülücük

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.