You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kıbleyi Kaydırmalı Mı ?

Kıbleyi Kaydırmalı Mı ?

General
Kıbleyi Kaydırmalı Mı ?
sorum şudur ki : Maalum bizim kız emeklemeye başladı bundan 1 hafta öncesine kadar sırtıma bağlayıp namazlarımı eda etmeye çalışıyodum Allah'ın izniyle , şimdi buna gerek kalmadı emeklediği için serbest bırakıyorum bu sefer önüme gelip oturuyo bana bakıp bakıp sevimlilikler yapıyor , secdeyi yaparken az birşey kaysam sorun olur mu? kıbleyi kaybetmiycek şekilde .. Ya da secdeyi 2 veya 3er saniye gecikmeli yapsam uygun olur mu ?
Aynı soruyu Tv'de de dinlemiştim az bişey kıble kayması yapılmasında sorun olmıycağı söylenmişti .. Ama hangi hocaydı hatırlayamıyorum , birde size sormak istedm , umarım dozıru anlatabimişimdir .. Cevaplarınızı bekliyorum .. gülücük
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Kıbleyi Kaydırmalı Mı ?
45 dereceye kadar müsade vardır.45 derecede büyük bir açıdır yani.Az bir şey kaymakla istikbali kıble rüknü iptal olmaz.

Secdeyi mazeretsiz gecikmeli yapmak sehiv secdesini gerektirir.Ama çocuktan dolayı olursa bir şey gerekmez.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
İki seçenek derken?
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yukarıda izah ettiğimi düşünüyorum.Secde neden gecikiyor?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Çocuk önünüze oturuyorsa secdeyi geciktirmeyin,secdeye doğru gidin çocuğu sağa ya da sola bırakın secdeyi yapın.

Peygamberimiz de evi küçük olduğundan;gece namazlarında Aişe validemizin ayağını çekerdi öyle secde yapardı.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.