You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kene, Kuş, Domuz Gribinin Yaratıcıları AKP-ABD-AB-İsrail Koalisyonudur!

Yeni Üye
Aylardır bir hastalık furyası bitiyor bir diğeri başlatılıyor, aslı nedir diye düşündünüz mü?
Neden bizim emperyalizm yatakçısı sahte medyamız işi gücü bırakmış bu sahtekarlığı pompalıyor millete?
Bu oyunlar okyanus ötesi pentagonda planlanan ve bizim sahtekarlar takımı AKP hükümetimiz tarafından uygulanan operasyonlardır.
Amaçları çeşitlidir, önemli olanların başında Türk halkını galeyana getirip teröre etmek ve panik haline sokarak sağlıklı düşünme ve ulusal tepkiler verme yeteneğini kırmaktır.
Eeee ne de olsa hastalık ülkeyi sarıyor ve ilacı Avrupa'dan geliyor....
Bizzat AKP tarafından pompalanan bu hastalık furyası kısaca Türk halkı üzerinde yapılan psikoljik operasyonlardır.
Amaç bu furya devam ederken AKP'nin ve onların efendileri olan küresel kapital elit ve onların uşakları olan Fetullahçı faşistlerin sürüdürdükleri Türkiye'yi bölme operasyonu, kaynaklarını sömürme, ülkeyi kontrol altında tutma operasyonlarını gölgelemektir.
Korkulacak hiçbirşey yoktur aslında, büyük Atatürk'ün güçlü milletini ne grip ne kene ne de atom bombası bozar...
Bu plan orta Anadolu'nun köyünden kasabasından çıkmamış dindar değerleri güçlü olan Türk insanının saflığından yaralanarak götürülüyor.
Onlar bugün başımızda olan küresel sahtekarlara, yarattıkları sadaka kültürüyle, yeri geldiğinde iki torba kömürle, bazen de bedava
tedavi ve ilaçla kanacak kadar saf ve temiz insanlardır aslında.
Uyan Türk milleti, birbirini uyandır fazla vaktin yok....
Degerli erkutsever Kullanicisi Nov 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Kene, Kuş, Domuz Gribinin Yaratıcıları AKP-ABD-AB-İsrail Koalisyonudur!
gülücük Ak Parti Uyguluyor , Amerikada İspanyada Fransadada Görülüyor Değil mi ? Off Off . Sizi Gördükçe Allah'a Şükrediyorum. Vesselam...
[Resim: 65897398.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
karnınız ağrısa abd,israil bilmem neden biliyorsunuz şifalı bitkilerden kullanın geçer yahu sıkıntı yapmayın bu komplo teorileri de beni güldürmenin ötesine geçirmiyor sen beni uyarma uyandırma arkadaş misyon üstlenmiş vatansever olacak güya..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
valla bu gribleri bende pek cözemedım...bır hastalık ee peşinden bir ılac artık kımım koalısyonu bılememde bır koalısyon var...

neyse...grib var dıkkatlı olun... (bır kasık seker ve suyu karıstırın ...demıyecegım tabi)....koalısyonlusundan hemde....gülücük

ha aşı oldunuz mu...kararınız ne...gülücük
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-11-2009, Saat:05:00 AM, Düzenleyen: Çağdaş.
Administrator
yaww arkadasım nerden aldın bu yazıyı bu yazı kime ait söylermsiin.başınız ağrısa akp yaptı dersiniz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
domuz gribi yapan domuz gibi oluomuş:D:D:D:D:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
fesatçılar anca böyle düşünür
demek senin zihniyette var böyle

o yüzden saçmalamışın
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
paylaşım sahıh değil bence
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.