You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kendimle Hasbi-hal..

Kendimle Hasbi-hal..

General
Kendimle Hasbi-hal..
[Resim: kadnxh3.jpg]

Hiç hak etmediğin sofralara buyur edilmeye benzer yaşamak.Hiç beklemediğin bir tacı giyinmek gibidir hayatta olmak.Bunu bilmişken,sonsuz minnettar olman gerekmez mi?

Bunu bilmişken,iltifatlara boğulmuş bir adam gibi hep mahcup bir yüzle yürüyor olman gerekmez mi?Bunu fark etmişken minnetini ifade etmek için telaşla koşturman beklenmez mi?Yoksa,verilenlerin hakkın olduğunu düşünüp 'daha fazlası niye yok' diye sızlanan geçimsiz bir nankör olmaya mı adaysın!?

Yoksa,sana yapılan iltifatları az bulup'daha,daha,daha..'diye bağıran asık suratlı,bir türlü memnun edilemeyen,hiçbir şeyi beğenmeyen aç gözlü biri olmaya mı heveslisin!?

Senai Demirci
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Kendimle Hasbi-hal..
Susmak zikirdir. Dünyaya üç günlüğüne gelip öleceğini bilen zibidi insanoğlu, bir kez lanet kafasını kaldırıp gökyüzüne baksa boyunun ölçüsünü alacak ama…

Ama ne!

Hz. Ömer, başını yerden kaldıramazmış. Bir kez gökyüzüne bakmış ve devesinden kafa üstü yere çakılıp hastalanmış… Hz. Ömer değiliz, zibidiyiz işte…
Dipnot:Bülent Akyürek'in röportajından bir kesit..
Ne kadar bağlantı kurulabilir Senai Demirci'nin yazısıyla benim alıntıladığım yazı bilmiyorumda ben bağlantı kurdum işte:D
teşekkürler Nefti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Hz. Ömer değiliz, zibidiyiz işte…
kendimizi haz ömerle kıyas edersek
ayenen dedğin gibi olur
gümüş ay
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Dinlemeyi unuttuk bence hep anlatmaya kanalize olmuş durumdayız.Karşılıklı bir hasbi-hal de olmuyor haliyle.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.