Selamun Aleyküm kardeşlerim

Ben 16 yaşında bi gencim, yaklaşık 2 ay önce bu foruma konu açmıştım başka bi hesaptan ama o hesabın şifresini unuttum yeni hesap açtım. O zaman açtığım konuda içki içtiğimi ve nasıl tövbe ediceğimi ve nezaman ibadete başlıyabilceğimi yazmıştım. Ondan sonra namaza başladım halada kılıyorum Rabbime şükürler olsun. Geçen gün bi rüya gördüm ve içimde iman aşkı Allah aşkı büyümeye başladı, dünyevi meseleleri önemsememeye başladım ahiretimi düşünmeye başladım. Gün geçtikçe aklıma değişik fikirler geldi, ve kendimi biyere kapatmaya ve hep ibadet etmeye karar verdim. Aklımdaki şu: küçük bi ev olucak sessiz sakin huzurlu biyerde. İçinde birsürü dini fıkıh kitapları olucak zamanla bunları dahada çoğaltıcam. Televizyon olmucak, sadece telefonum olucak onunlada ailemle görüşürüm ve canım arada sırada çok sıkılırsa bi tane dizi film falan izler kapatırım. Hep ibadet edicem sabah namazından itibaren. Çok gerekmedikçe öyle büyük kalabalık insanların içine falan gitmicem ihtiyaçlarımı karşılayıp evime dönerim. Durmadan Kuran okucam Rabbime ibadet edicem tesbih edicem zikr edicem Allah'ın izniyle. Dini yönden kendimi çok geliştirmek istiyorum, kim bilir belkide Rabbim bana bi kapı açar

Gerçekten içimde günden güne artar bi Allah aşkı var yanıp tutuşan ve sönmesini hiç istemediğim. Tek sorunum arkadaşlar bunu nasıl başarabilirim daha 16 yaşındayım, yani kendime bakmada falan sorun olmaz her ihtiyacımı karşılarım yeme içme olsun ama ne biliyim ev bulma satın alma falan derken ailem bu duruma neder ve bide okula gidiyorum okuluda bırakıcam. Allah'ın izniyle para biriktirip ilerleyen zamanlarda da hacca gitmeyi düşünüyorum

Allah'a dua edicem Rabbim ne olur en yakın zamanda bu aklımdaki hayali gerçekleştirmeme yardım et diye, inşallah kabul olur. Sizce ne yapmalıyım bunun için sizin fikirleriniz nelerdir? Allah yolunda şu dünya hayatımı şu yaşımda feda etmeye gözüm kapalı hazırım ama bu dünya öyle bi dünya ki aklındakini he diyince hemen yapamıyosun belki imkanın kısıtlı belkide başka bi sorun var ama olmuyo, ben sadece ibadet için istiyorum senden Allah'ım nolur bana bunu nasip et, seni bana nasibet Rabbim.