You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
Kendime qüvenirim
Kendime qüvenirim beni sorqulayani sorqularım Küçük şeylere takarım Benle oyun oynanmaz mızıkçıyım
Herzaman ilk ve son sözü ben söylerim
Hayat zordur bilirim ama bende kolay biri deqilim Benim için mantık herşeyden önemlidir qerisi hoştur ama boştur Adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem
Basit kişilerle polemiqe qirmem
Bazi yanlışları asla affetmem ..
Hüzün dalgası çarptıysa bir insanın yüreğine; Ya Mevlasını özlemiştir ya da Mevlası onu...
Mevlayı özleyen gönül ya hüznü bekler ya da hüzündedir...Bela, gam ve keder Mevlanın sevdiklerine gösterdiği kamçıdır.Vurdukça kendine çeker.İmam-ı Rabbani(k.s)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-09-2010, Saat:10:15 PM, Düzenleyen: NeS78.
Forumcu
RE: Kendime qüvenirim
evet katı ama gerçekler şunki insanların durumları degilmi?
Hüzün dalgası çarptıysa bir insanın yüreğine; Ya Mevlasını özlemiştir ya da Mevlası onu...
Mevlayı özleyen gönül ya hüznü bekler ya da hüzündedir...Bela, gam ve keder Mevlanın sevdiklerine gösterdiği kamçıdır.Vurdukça kendine çeker.İmam-ı Rabbani(k.s)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
katı olduğunu biliyorum benim tam tersimdir ama etrafimdakiler öyledir. insanlarhiç olmayan seyler için kavga ediyorlar çok tuaf geliyor aslında bu dünyada onlara kalmıyacak neyi paylasamıyorlar onu anlamıyorum

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Üç zümreye, üç şey çirkin düşer: 1-İdârecilere, sertlik, 2-Âlimlere, mal sevdası, 3-Zenginlere ise cimrilik.* Molla Câmî (Rahmetullahi aleyh)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
bilmiyorum etrafımdaki insanlara bazı seyleri bildigim kadarıyla anlatmaya calısıyorum ama bir kulaklarından girip diğer kulaklarından çıkıyorlar kızdıkları zaman abdest almalarını söylüyorum öfke ateştendir ateşde seytandan atesi ne söndürür su öylese adbest alın diyorum nekadar yapıyorlar bilmiyorum her keze namazınızı eda edin diyorum bazez kimisinide zorla cumaya gönderiyorum ama ......

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.