You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kendi istediğim sistem

kendi istediğim sistem

Acemi Üye
RE: kendi istediğim sistem
İnsan sistemlerin kölesidir.İnsan elinden çıkmış bir sistem ne kadar iyi olabilir ki anca böyle kendi istediği bir sistem peydah etmek ister.Her kim bu ilahi sistemi beğenmez ve dönen bu çarkların tersine hareket etmek isterse sistem aleyhine işlemeye başlar işte bu yüzden islam teslim olmak demektir.Teslim olan insanda üzerine düşen vazifeyi yaptıktan sonra tanrıya tevekkül eder işini O'na bırakır çarkların arasına çomak sokmaya kalkışmaz.Bugün insanlar tanrıcılık oynamak mı istiyorlar onlar Allah'ın yarattığını değiştirmeye mi kalkışıyorlar insan neyine güveniyor bilemiyorum doğrusu.Ne domates domates ne patates patatese benziyor.neden genleri ile oynanıyor, yeryüzünde açlık mı var! açlığı bitirmek için mi bu çabalar..yeryüzünde açlık yok kardeşim yeryüzünde gözü dönmüş,doyumsuz,aç insanlar var.Birileri birinin hakkını gasp ediyor bunlar angaryanın fiilen yaygınlaşmasından mutevellit karşımıza çıkıyor.hergün tüm kibir ve egolarına rağmen milyarlarca hayvanın rızkını veren Allah insanı mı aç-susuz bırakacak hayvanında kibirlisi olur mu efendim demeyin bana gidin biraz belgesel izleyin. hayvanlardaki kibri ve enaniyeti göreceksiniz(batında).bu yüzden hayvanlar aklı olmamalarına karşın yeryüzünde birtakım cezayı-azabı dahi hak ediyorlar insan neden hak etmesin üstelik insanda var olan akla karşın. insan yine yeryüzünde böbürlenerek geziyor (zahirde).insan bilakis küçüğünden büyüğüne kadar işte bu yüzden azabı hak ediyor.küçüklerin ne kibri var demeyin efendim annesinden süt içen küçük hayvanları düşünün en çok sütü içebilmek için diğer küçüğe kafa atıyor annesinin memesini kardesine vermek istemiyor insanın küçüğünde de bu durum aynı bir çocuk düşün babasının aldığı gofreti kardesinin elinden çekiyor,çocuktur efendim o ne kibri kendisini kardesinden üstün,güzel güçlü görebiliyor çocuk ama kibir mayasında var kibir,kibir,kibir aslında 0 dan. 70 imize..mıza kadar kibirli varlıklarız tanrı bize yine de yiyecek ekmek veriyor ne kadar şükür etsek az ve azap ediyorsada bu kibir yüzünden değil midir.hepimizi insanından hayvanına kadar aç-suzuz bıraksa yeridir işte bu kibir yüzünden o yüzden bana sistem mistemden bahsetmeyin ve iyi çocuğu oynamayın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: kendi istediğim sistem
Arkadaşlar kuranda saltanatlık var mı dır ? kuran anayasa olsa biz yöneticimisi demokrasi ile seçsek neresi yanlıştır ? yönetici kurana karşı gelemez tabi
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.