You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
KaZaN DiBi
MALZEMELER (8 kişilik)(siz çok yapın tüm foruma yetecek kadarhalay)
* 5 su bardağı süt
* 1 çay bardağı buğday nişastası
* 1 çay bardağı pirinç unu
* 1,5 su bardağı tozşeker
* 1 paket vanilya
* 1 çorba kaşığı margarin
* 1 çay bardağı pudraşekeri
* 1 tatlı kaşığı tarçın

YAPILIŞI:
Soğuk süte nişasta ve pirinç ununu koyun, karıştırarak orta ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Şekeri ekleyerek karıştırın, ateşten alın ve vanilyayı ekleyin. Teflon kenarlı bir tepsiyi yağlayın, üzerine pudraşekeri serpin. Pişen muhallebiyi tepsiye dökün ve soğumaya bırakın. Tepsiyi orta ateşe koyun, döndürerek şekerin karamelize olmasını sağlayın. Tepsiyi ocaktan alın, içi soğuk su dolu olan başka bir tepsiye oturtun. Soğuduktan sonra sudan alın. Kazandibini buzdolabında en az 4 saat dinlendirdikten sonra, kare kare kesin. Yanan alt kısmı üste gelecek şekilde, tarçınla süsleyerek servis yapın.
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: KaZaN DiBi
saol kuzuugülücükartık tarifi verdın bıde yapda yiyelim bariigülücük

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kız yapıyosun veriyosun kargoya yarına iftara elimde olsun heee karışmam icon
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: RE: KaZaN DiBi
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız yapıyosun veriyosun kargoya yarına iftara elimde olsun heee karışmam icon

Tmm yaparım ama yedikten sonra bişicik niyim olursa sorumlusu ben deilimifadeifadeSonra bana seni sewenler hesap sormasınnhalaykahkaha
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol kuzuugülücükartık tarifi verdın bıde yapda yiyelim bariigülücük

Tmm canum sanadaa salı gününee yollumifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız yapıyosun veriyosun kargoya yarına iftara elimde olsun heee karışmam icon

Tmm yaparım ama yedikten sonra bişicik niyim olursa sorumlusu ben deilimifadeifadeSonra bana seni sewenler hesap sormasınnhalaykahkaha

orasını bilemem kahkahakahkaha
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Ohh ohh.. Artık ramazan geldi bizi aç bırakmazsınız ablalarım:D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ekrem doyurur kız sizi kahkaha
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ekrem doyurur kız sizi kahkaha

Ekrem kendi doydumu ki sühimleri doyursun..kahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.