You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kaynana sevmediği için ayırmak

Yeni Üye
Merhabalar kardeşlerim ben 28 yaşında bir bayanım adım nagehan ve nişanlıydım kaynanamın kıskançlık ve bana durduk yere her hareketime mana bularak bizi ayırdı nişanlımı dolduruşa getirdi benden soğuttu resmen bambaşka bir insana dönüştü bana düşman oldu birbirimizi çok seviyorduk ben hala çok seviyorum ve tekrar barışıp evlenmek istiyorum ama o istemiyor çünkü annesi beni istemiyormuş gelin olarak beni görmüyormuş sizce bunun günahı vebali nedir bunun için Nasıl bir dua okunmalı ve sizdende benim için dua istiyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Kaynana sevmediği için ayırmak
merhaba hoşgeldiniz gülücük
Allah yardımcınız olsun
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kayinvalide adayın seni istemiyor
Kayınvalide adayının oğlu da validesinin izinden gidiyor,istemiyor.
Fakat,Sen çok seviyorsun.
Olan olmuş bitmiş.

Önüne bak.
Daha yerinde aklı başında kısmetlerin olacaktır.

Sevgilerimle Güzin abla.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Annesi karar vermesinde etkn rol oynuyorsa bugün ikna etsen evlensen bile o ilerde yine annesini n sözünden çıkmayacaktır.

Şayet olur ya evlenirseniz annesine n uzak bir yerde oturmayı şart koşarsanız evliliğinizin selahiyeti açısından çok iyi olur.

Allah yardımcın olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-10-2015, Saat:01:19 AM, Düzenleyen: alpi.
General
tek tarafı dinlenip yorum yapma taraftarı değilimdir...peki siz nişanlınızın annesine karşı gerçekten nasıldınız...iyiliğin karşılığında hezimete uğrayan insanlara elbette tanık oldum...ama en ufak bir eleştiride şahin gibi taarruza hazır gelinlerde gördüm gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Annem diyor ki gülücük

“Sev seni seveni hak ile yeksan olsa Sevme seni sevmeyeni Mısır’a sultan olsa”

Seni istemeyen bir Aileye girince ne olacak.Allah'tan daha hayırlısı ile mükafatlanmayı dile ..Allah yar ve yardımcın olsun..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Artık nışanlınız annesinden korkup sizden ayrılmışsa boşverin o kişiden size yar olmaz, tamam evlendiniz diyelim sonra gene birşey olsa annesinin yanında taraf olur, çünkü belli anne kuzusu...
böyle yazdım diye kızmayın lütfen. Allah yardımcınız olur İnşallah, Allah size sabır, nişanlınıza da akıl fikir versin İnşallah....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.