Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Kavuşamamak mı , Karşılıksız Aşk mı ?
Anket Başlığı: Kavuşamamak mı , Karşılıksız Aşk mı ?
Kavuşamamak mı , Karşılıksız Aşk mı ?

yok aşk maşk
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Taha sen aşıksın sanırsamm bakıorumda anketlerin hep aşk üzerine biz senin yorumunu alalım asılkihkihaşığım ve bunu söylemektende hiç çekinmiyorum (: evet öyle.. peki buyrn;kihkih
kavuşamamak daha çok acı verir...karşılıksız aşkınızı belki unutursunuz ama sevdiğiniz vede sevildiğiniz kişiyle görüşemiyorsanız o an sizin için çok zor gelir...
ve ben onu çoooook seviyorum çoooook...!
ama gururumu yenemiyorum oof..!
Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Taha sen aşıksın sanırsamm bakıorumda anketlerin hep aşk üzerine biz senin yorumunu alalım asılkihkihaşığım ve bunu söylemektende hiç çekinmiyorum (: evet öyle.. peki buyrn;kihkih
kavuşamamak daha çok acı verir...karşılıksız aşkınızı belki unutursunuz ama sevdiğiniz vede sevildiğiniz kişiyle görüşemiyorsanız o an sizin için çok zor gelir...
alkış
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Taha sen aşıksın sanırsamm bakıorumda anketlerin hep aşk üzerine biz senin yorumunu alalım asılkihkihaşığım ve bunu söylemektende hiç çekinmiyorum (: evet öyle.. peki buyrn;kihkih
alkış
ne alkışlıyon kıızm erkek mmileti alkışlanmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Taha sen aşıksın sanırsamm bakıorumda anketlerin hep aşk üzerine biz senin yorumunu alalım asılkihkihaşığım ve bunu söylemektende hiç çekinmiyorum (: evet öyle.. peki buyrn;kihkih
alkış
ne alkışlıyon kıızm erkek mmileti alkışlanmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Şekercim ben onu takdir ettiğim için alkışlamıorum anladı ohimmmmmm
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi