You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kavgada yumruk sayılmaz

Kavgada yumruk sayılmaz

General
Kavgada yumruk sayılmaz
* Tartışmaya çok severdim ta ki üniversite ikiye geçtiğimin yazı Dale Carnegie'den tartışmanını kazanılmaz olduğunu öğrenene kadar.
* Ama alışkanlık ya öyle kolay kurtulamıyor insan, ancak bir yılda bırakabilmiştim tartışmacılığı.
* Bizde çoğu insan düşünceleriyle kişiliğini özdeşleştiriyor, düşüncelerini tartıştınız mı bunu kişiliğine yönelik bir saldırı olarak algılıyor.
* Bu yüzden bir düşünce tartışması hemen söz kavgasına dönüşüyor.
* Kavgada yumruk sayılmaz derler ya tartışmada da hiçbir sözünü sakınmıyor insanımız.
* En iyisi tartışmamak diyorsunuz hem zaman kaybetmiyorsun hem de gönül kırmış olmuyorsun.
A. R. Bayzan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: Kavgada yumruk sayılmaz
Kişi görüşünün yanlış olma ihtimali olduğunu bilirse kavga çıkmaz.
Kişi bildiklerinin bilmedikleri karşında küçücük olduğunu bilirse kavga çıkmaz.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.