You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

köyün delisi
RE: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
ben muazzam bi çözüm biliyorum.böyle giderse yakın zamanda bu çözümü uygulamak bana kalacak :D
ama tüm ciddiyetimle şunu söylemeliyim ki, aradan sıyrılıp bir şekilde herkes istediği bölümü okuyabilir..mesela ben..
ve istediği bölümü zorla şerle de olsa okuyup konuşma sırasını kapmak yegane amacımız olmalı yoldaşlarım :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
artık tevazu gösteremeyeceğim:D lakin söylemlerim şaka değildir ha bilesiniz..bizim de kendimize göre bi icraat sahamız var :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Bu insanlarla oyun oynuyolar resmen!! yok korkmayın kaldırcaz diye diye insanların senelerini yediler..
Bi çok insan geçtiğimiz sene tercih yapmadı bu yüzden...
Bu nasıl iş ya !! Bu insanların hakkını kim ödicek?
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ülke oyle bır hale geldıkı;bırısı ortay bır fıkır atsa,yenılıge daır bırseyler yapılsada,polemıge karısıp fıkır ayrılıgı cıkarsak dıye ugrasıyorlar...
unıversıtelerle ılgılenen bır kurum var YÖK!danıstayın sayıstayın sımayın tabırı ıle tay tay tay ın ne g ıbı cıkarı var kı,bılmem kac mılyon ınsanın kaderı ıle celık comak oynar gıbı oynuyorlar...???????????????????????????????????
bastakı partının yada yök un basındakı adamların sag partı yanılısı bunun ıcın bı etken mı acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-02-2010, Saat:11:14 AM, Düzenleyen: taha yusuf.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.