You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

karşı cinsle ilişkileriniz nasıl ?

Anket Başlığı: karşı cinsle ilişkleriniz nasıl ?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
evet uyuyorum 4 (23.53%)
ara sıra konuşuyorum 7 (41.18%)
hayır uymuyorum konuşuyorum 6 (35.29%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 17 (100%)

karşı cinsle ilişkileriniz nasıl ?

(...)
Cvp: RE: karşı cinsle ilişkileriniz nasıl ?
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:VALLA KONUŞUYORUM AMA HER KONUŞTUĞUMLA KAVGA EDİYORUM

HENÜZ ANLAŞA BİLDĞİM BİR ERKEK ÇIKMADI KARŞIMA BİR KİŞİ HARİÇTongue

o kadar kişi senle anlaşamıyosa sende var bişey demekki gülücük

evet kesinlikle katılıyorum bende var bişeler onun için kötü didimgülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: karşı cinsle ilişkileriniz nasıl ?
İnsan olarak belirli ölçüde gerektiği kadar muhatap oluyorum.
Özel olarak ikili konuşmalar yapmak istemem ne sanal ne gerçek hayatda çok önemli acil bir konu olur o zaman belki konuşurum. msn de şimdiye kadar bir erkekle konuştum oda gerçekten abim gibi gördüğüm biriydi yinede belirli bir sınırı vardı ne olursa olsun gerçek abim olmadığı için.. Ümmetsel alanda hepside öncelikle müslüman kardeşim o yüzden benden büyük de olsa küçük de olsa kardeşim diye hitap etmek ve öyle görmek daha iyi oluyor. Fikir alış verişinde bulunmak bu sanal alemde daha kolay çünkü kimse kimseyi görmüyor kız erkek değilde insan olarak bakmak daha kolay bence..
Tabi ki bir ölçü sınır heryerde olmalı..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: karşı cinsle ilişkileriniz nasıl ?
konuşuyorum işim gereği . ama belli bi adab çerçevesinde.
"Üslubu lisan,aynıyla insandır"
"Gözler vardır sözleri anlatan, Sözler vardır gözleri ağlatan."
Bunu ilk beğenen sen ol.
.:: DeathLess ::.
RE: karşı cinsle ilişkileriniz nasıl ?
Uzak durmak en iyisi gülücük kız demek bela demek :D
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
konuşmluyorum desem yalan olur sitede çok değer verdiğim abilerm ve kardeşlerim var gayet samimi konuşuyoruz ölçülü tabi..ama biri lyeterde artıar bile insanaa:utanmak oy oyy yirimm:D

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
reelde samimi olduğum hiç bir erkek olmadı şimdiye kadar. nette biraz daha rahatım utanmak
Degerli ikra Kullanicisi Dec 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
arkadaşlar duruma göre konuşmak gerekir....örneğin evlilik planlarınız var.ve sizi bir damad adayı ile tanıştırıyorlar..pekii siz yarım saatlik görüşme ile bu evlilik olur veya olmaz şeklinde karar vemeniz ne kadar doğru bir karar olur. belli edep sınırları içide konuşmakda bir gerekliliktir diyorum..insanların geröek kişiliklerini gizledikleri bu zamanda elbette bu önemlidir.
[Resim: 36bf0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.