You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
KARMA EĞİTİM ?
Okullarda karma eğitimin olması;

Din dersi 1. Sınıfta Getirilecek sözlerine Bu çocuklar kafayı yer diyen,
Sözüm ona düşünceli veliler,
Aynı zamanda karma eğitimin,(Kız ve erkeklerin ayrı okutulması)
Durumda ise bu çocuklar ders anlamaz ''Haydaa şeriat geliyor''. diyerek söyleniyor.

Siz bu durumu nasıl karşılıyorsunuz ?
''ιɴαɴdığı ɢιвι yαşαмαyαɴ, yαşαdığı ɢιвι ιɴαɴмαyα вαşlαr.''
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-09-2015, Saat:02:31 PM, Düzenleyen: orcuntsn.
Uzman
RE: KARMA EĞİTİM ?
Karma eğitim olmaması ders içerisinde dikkatin daha diri tutulmasını sağlar, o bir gerçek.

Ancak çocuklar ve gençler karşı cinsten biriyle hiçbir alakası olmadan hayatına devam ederse bu sefer de karşı cinsi görür görmez iyice saçma sapan davranışlara da yönelebilir. En azından bir süre sonra beraber okuyan çocukların ve gençlerin birbirlerine olan ilgisi azalıyor. Kızlar erkeklerin abukluklarını erkekler de kızlarınkini takmayabiliyor. İstisnalar hariç tabi.

Bilemedim şimdi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: KARMA EĞİTİM ?
ilkokulda karma eğitime normal bakıyorum..lakin yaş ilerledikçe çocuk buluğ çağına yaklaştıkça.. ortam değişir..

bir şey anlatmak istiyorum...2012 yılında bir dükkanımız vardı .cadde üstünde bir gece sarhoşun biri camekandan içeri girmişti..ALLAH tan canına bir şey olmamış..bizi gece gece karakola çağırmışlardı şikayetçimisiniz vs diye...orada beklerken polisle muhabbete girmiştik eşimle...karakolun arkasında da bir lise vardı..ordan burdan konu liselilere geldi...

polisin dediği beni şok etmişti..günde kaçta liseli kız hamile kalıyor biliyormusunuz..en az bir tane günde şikayete gelen oluyor..oğlanlar için...kızımız hamile bırakılmış :?

aileler çocuğum okuyor diye gurur duyuyor ama arkasını aramıyor..sonra...o yüzden karma eğitime hoş bakmıyorum...ha diyeceksiniz ki siz okumadınızmı okuduk...ama şuan zaman öyle pis ki..korkunç
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.