You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Karışık Bir Durum

Karışık Bir Durum

Yeni Üye
Karışık Bir Durum
Selamun Aleyküm,

Ben öğrenci olduğumdan ücretsiz kaynaklardan faydalanmaya çalışıyorum. Geçenlerde İBB'nin açtığı Akıllı Dershane sitesini gördüm. Okyanus Yayıncılıkla bağlantılıydı. Yayıncılık kitapları ücretsiz olarak İBB'nin dershane sitesi üzerinden paylaşmaktaydı. Okyanus sitesinde ise bu dosyaları yine indirmek mümkün değildi fakat USB'ye yükleyebilmek için dosyalar vardı. Yani anlayacağınız istediğim zaman kitap gibi bakabilirdim. Fakat bu USB dosyasının herhangi bir çalıştırıcı dosyası yoktu. Kitabın orjinal fotoğrafları bulunmaktaydı. Herhangi bir illegal yola başvurmamış olmama rağmen elimde bulunan bu kitabı çıkarmam caiz midir ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Karışık Bir Durum
Yazdıklarından hiç bir şey anlamadım gülücük
Kitabı bastırmakmi istiyorsun yani
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Basamassin tabiki de
Korsan iş olur bu
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Fakat sitesinde dosya dağıtılıyor. Kişisel kullanım için lazım elbette. Ben Yayınevini arayayım. Görüşlerinizi paylaşırsanız çok güzel olur. Allah razı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
E ama sen bu durumdan para kazanacaksin
Ama adamlar hayrina yayinliyorlar
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Hayır ben satmayı planlamıyorum. Sınava çalışacağım bunla, kişisel kullanım için.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Hee kendine çıktı alacaksın öyle mi
Sorun yok o zaman
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.