You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KARINCA VE BEREKET DUASINI RÜYADA YÜKSEK SESLE OKUMAK

Acemi Üye
ŞİMDİ DÜN RÜYAMDA BİR GALİBİYETİN ARDINDA (BU GALİBİYET BİR MAÇMIYDI BİRŞEYDİ ) YEMEĞE GİDERİZ ANNEM,BABAM VE BENİ YILLAR ÖNCE OKUTAN DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİM OLUR YEMEĞİ YERİZ KİM SOFRA DUA SI OKUMAK İSTER DİYE ANNEM SORAR. DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİM BANA OKUYACAN MI YOKSA BEN OKUYAYIM DER SONRA BEN İKİ TANE BİLİYORUM AMA BİRİSİ 1 CÜMLE İKİNCİSİ 3 CÜMLE DERİM ÇOK KISA DERİM. TAMAM BAŞLA DER BAŞLARIM HEPSİNİN BAŞINDA BESMELE ÇEKERİM VE SONUNDA AMİN DERİM HERKESİNDE ELLERİ AÇIK SONRA BİR ANDA HIZLICA KARINCA VE BEREKET DUASINA (BU DUAYI EZBERE BİLİYORUM)BAŞLARIM SESİM ÇOK YÜKSELİR (UYURKEN HANIM BİLE DUYMUŞ) SONRA BİTİRİRİM VE DAHA SONRA SORARARIM HOCAMA OLDU MU HOCAM DERİM SOFRA SUASININ ARDINDAN KARINCA VE BEREKET DUASI OKUMAK DOĞRUMU DERİM. ODA DOĞRUDUR SEN AMA KENDİNİ BAYA AŞMISIN DER .
SİZCE BU RÜYANIN YORUMU NE OLABİLİR
YAŞIM 35 YAŞADIĞIM İL İZMİR.
HALA BU RÜYAYNIN ETKİSİNDEYİM SABAHTAN BERİ TÜĞLERİM DİKEN DİKEN
LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: KARINCA VE BEREKET DUASINI RÜYADA YÜKSEK SESLE OKUMAK
bu yazıyı görüp sana karınca duasının bidat olduğunu söylemem için Allah azze ve cellenin sana gösterdiği bir rüya olabilir
Karına duasın diye bir şey yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.