You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kardeşlerimizle birlikte neden oy kullanmıyoruz.

Forumcu
Kardeşlerimizle birlikte neden oy kullanmıyoruz

1-Allah c.c nin biz müslümanlara hz.Muhammed sav.ile yolladığı uymamız emredilen anayasa KUR’AN yasin süresinde verimiştir.

2-Laik-demokratik-kapitalizm dine bağlı kişilerin yaptığı anayasayı kabuletmiyoruz.

3-İnsanların yaptıkları anayasayı kabul etmekle firavunların,nemrutlerın anayasasını kabul etmek aynıdır.
4-Hüküm Allah c.c ye aittir diyen Kur’an dan başka anayasayı oylamaz.bu Allah c.c ye yapılan en büyük nankörlüktür.
5-Kişilerin anayasasını oylayanlar şirk koşmaktadır.

6-inşallah şirk koşanın hiçbir ibadeti geçerli değildir.namaz kılması,oruç tutmaları

boştur.
7-Laik-demokratik-kapitalizm dinine sistemine-rejimine-düzenine göre insanların kanun yapması hüküm vermesi bu hükümlerle insanların idaresi yapılır.

8-islam dinine sistemine-rejimine-düzenine göre anayasa KUR’AN dır.başka bir anayasa kabul edilmez.hüküm ALLAH C.C YE AİTTİR.insanlar bu hükümleri yaşar-tatbik eder
uygular-hayata geçirir

9-Namazlarında günde 40 defa fatiha süresinde sapmışların yoluna girmeyeceğim

diyenler

sapmışların anayasasını oylamak için yardımlaşmaları görüyoruz.bunlar sadece sözlerini

yalanladıklarını hatırlatmaktayım.kendi kendilerine namazlarını boşa çıkardıklarını inşallah

anlamalıdırlar.

Kendi kendilerini nasıl açığa çıkardıklarını görüyoruz.

10-çok çok örneklerle konuyu izah ederiz. Ama anlamayana ne yapsan anlamaz.Ayetleri görmeyip tağut u bilmeyenlere ne anlatsak anlamazlar.gözleri kör -kulakları sağır olmuştur

akıllarınca önleri açılaçakmış .islam dini akıl değil vahiy dinidir.Allah c.c yi beğenmeyenlere yaptıklarını izah edemeyiz.iddia kumarhanelerini açalar,zinayı suç olmaktan çıkaranlar ancak orospuların-hırsızların önünü açtılar ve açmaya devam ediyorlar.

Oy vermeyerek amacımız Kur’an ve sünneti yaşamaktır.

Allah c.c yar ve yardımcımız olsun

Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
RE: kardeşlerimizle birlikte neden oy kullanmıyoruz.
oy kullanmamak başımıza kim geçerse geçsin razıyız demektir...Bunun vebali az mıdır kardeşim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
hayır tamam diyelim biz müslümanlar inanlar oy vrmedik peki islam düşmanı insanların bir avuç olan oyları biz vermeyince çoğalıp başımızada islam düşümanı insanlar geçince nolacak bunun vebalini kim ödeyecek? benim başörtüme karşı çıkan namazıma ezanıma karışan o insanların oyları çoğalsın ben durup neyi protesto edeyim? o zaman gerçek kumarhaneleri açanları zinayı suç saymayanları görürüz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Oy kullanmasın müslümanlar hmmm...Müslüman olmayanlar çıksın başa cirit atsınlar meydanlarda.Müslümanlar ellerini ayaklarını çeksinler heryerden sokaklara bile çıkmasınlar.Nasıl bir düşüncedir bu?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
söylediklerinizi mantıklı bulmadım.. müslümanlar oy kullanmadıgında meydanı kafirlere bırakmış olur....ve yazılarınızı yazarken kelimelerinize dkkat ediniz !

( ancak orospuların- )

bu ve buna benzer bir kelimeyi herhangi bir yorumunuzda ve konunuzda tekrar görürsem süresiz banlarım sizi...

[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-08-2010, Saat:10:56 AM, Düzenleyen: iLahi_aŞk.
General
onuri ne saçmalıyorsun sen hacı o zaman git arabistana kral seni yönetsin orada şeriat varda ne oluyor onun kuralları geçerli oluyor yine.Bir kaç türlü din varda acaba ben yanlış yerdemiyim diye düşünür oldum.

Girelim bir mağaraya o zaman hiç insan görmeden hiçbir zümrenin bize yönetmesine gerek olmadan yaşayalım.O zaman kul olmanın gerektirdiği yaşam sınavını nasıl vericez.

Sen verme oyunu ben vermeyim hatta kimse vermesin.Sonra bas bas bağırın üniversite kapılarında başörtülülere özgürlük diye.Ben kaç sınıf arkadaşımın kapı dışarı edildiğini gördüm üviversitede okurken sırf onları savunuyorum diye fişlendim açık olmama ragmen

Sen ne saçmalıyorsunki tutturmuşsunuz kafanıza göre bir din sündürüp duruyorsunuz.Kapı gibide giderim oyumu veririm.Sen verme anca böyle forumlarda cihat yaparsın bir adımda ilerleyemeden
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Bana ırkımı sormayın kah beyazım kah sıyahım
Bazen Türküm bazen Kürdüm benim dinim yerter bana
Bazen Türküm bazen Kürdüm İslam dini yeter bana
Sabret Kur' an rafta kalsın
Camide imamlar sussun
İsterse erkek kalmasin
Bacılarım yeter bana
İsterse erkek kalmasın
Ayşelerim yeter bana
Müslümanın çesitleri dervişleri entelleri
Cenneti size bıraktım
Şehit olmak yeter bana
Müslümanin çesitleri dervişleri entelleri
Cenneti size bıraktım benim kavgam yeter bana
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.