You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kardeşlerim aklıma takıldı bir bakın hele.

Yeni Üye
Selamun aleyküm herkese ,

bir kaç sorum olucak.

Nuh tufanı kuranda geçiyordu değil mi ? ayrıca bütün dünyayı mı yoksa bölgesel bir su bastığınımı söylüyor tam olarak ? merak ettim. bir cevaplayabilirmisiniz ?

ki asıl sorum şurda başlıyor ; bu bana mantıksız geldi biraz. eğer bölgesel olsa dağa nasıl oturabilir gemi ? bütün dünyayı su bassa şu ana kadar jeolojik bir veri alınanamış bu konuda vede binlerce türü gemiye nasıl alabimiş nuh a.s ? arkadaşlar gerçek anlamda kafam karıştı ve şüpheye düştüm. buna inanmamam beni kafir ve ya şirk koşan birimi yapar ? aklıma kurt düştü bir kere yardım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-08-2012, Saat:05:50 PM, Düzenleyen: antititan.
Profesör
RE: Kardeşlerim aklıma takıldı bir bakın hele.
nuh tufanı bolgesel degıldır ve bolgesel olmadıgı ıcın tum hayvanlardan bırer cıft gemıye alınmıstır.
Nuh tufanı bayagı bır eskıdır.o zamanda ne kadar hayvan turu oldugunu bılemeyız.
Allahu Teala,nuh as gemıyı yaparken ne kadar buyuk bır gemı yapması gerektıgını bıldırmıstır zaten.

Boyle bır konuyu ınkar etmek ayetı ınkar etmektır kı bu ınsanı kufre dusurur.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.