You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KARDEŞİNİZE BİR YASİN-İ ŞERİF LÜTFEN

Yeni Üye
Merhabalar arkadaşlar bizim bir dileğimizin (hayırlı sağlıklı sıhhatli,eli ayağı düzgün,vatana millete hayırlı bize hayırlı evlatlar ) Allah'n rızası ile kabul oması için 500 yasini şerif okumaya başladık ama 500 yasin'i şerf'i okuyacak 500 kişiyi bulmakta zorlanıyorum bu yüzden sizlerinde desteğine ihtiyacım var çünkü bir kişi yalnızca bir Yasin'i şerif okuyabilir eğer okumayı biliyorsanız ve etrafınızda Kuran'ı Kerim okumayı bilenler varsa onlarada birer tane dağıtırsanız çok mutlu olurum. eğer okumak ve okutmak isterseniz kaçtane yasin'i şerif aldığınızı lütfen yorum olarak yazın 10 mart gününe kadar bitmesi gerekiyor bilginize
şimdiden teşekkürler Allah razı olsun.Rabbim sizinde dualrınızı kabul etsin inş.
NOT: UNUTMAYIN BİR KİŞİ YALNIZCA BİR YASİN'İ ŞERİF OKUYACAK
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
RE: KARDEŞİNİZE BİR YASİN-İ ŞERİF LÜTFEN
ARAPÇASIMI OLACAK İLLA?

YOKSA BEN HERGÜN OKUYORUM.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
tşk ederim arkadaşlar. arapçası şart değil sanırım çünki bende bilmiyorum bende türkçesinden okudum allah kabul etsin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
TAMAM KAÇTANE LAZIMSA OKURUM

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
BİR KİŞİ BİR TANE OKUYABİLİYOR AMA ÇEVRENDE OKUTABİLECEKLERİN DE VARSA ONLARADA VEREBİLİYORSUN ALLAH RAZI OLSUN TUGÇE
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Alıntı:Allah'n rızası ile kabul oması için 500 yasini şerif okumaya başladık

500 sayısını nerden buldunuz? ve bu yeni yeni kurallar hangi delile dayanmaktadır "bir kişi bir tane okur" gibi?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Annemde okuyor.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.