You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KARDEŞİME DOKUNAN YILAN BANA DA DOKUNMUŞTUR..

General
'Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın!' diyemezsin. Yılanlar, kardeşlerine dokunuyor. 'Kardeşime dokunan yılan bana da dokunmuştur..' demelisin..

Neme lazımcılığı, sorumsuzluğu, ihmalkarlığı, üşengeçliği, tembelliği, ertelemeyi ve mücadeleyi terk etmeyi nasıl yeğlersin onurlu yaşamaya?

Medeniyetinin envanterini çıkaracak, sorunları masaya koyacak ve bir çözüm üretecek çalışmayı ne zamana kadar erteleyebiliriz.. Batı'nın iki asırdır yağmaladığı kaynaklara sahip çıkma vakti gelmedi mi?

Zillet kader olabilir mi? Zafer ve kurtuluşa layık olmak için ne yapıyoruz? Alim, aydın yetiştiremez haldeyiz. Cahil, fakir ve teşkilatsız halde yaşamak zilletini uzatır.

Oysa aydınlarımız Afrika'nın kuzeyini, Asya'nın ortasını, kuzey ve güney ucunu ve Avrupa'nın doğusunu dar'ul İslam görüp yollara düşmeli.. Toplumlar, aydınlarıyla düzelir, düze çıkarlar.

mustafa yürekli
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: KARDEŞİME DOKUNAN YILAN BANA DA DOKUNMUŞTUR..
abim emegine saglık...bu sözden nefret ettigim kadar hiçbirşeyden etmiyorum desem yeridir..bana dokunmayan yılan bin yaşasın nasıl bir sözdür ki peygamberimizin sünneti seniyyesinin üzerine geçer Sad

lanet olsun bu söz arkasına sıgınan nankörlere...
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.