You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kararsızım yardımcı olur musunuz

Üye
Arkadaşlar ben bu yıl üniversite sınavlarına girdim.Günlerdir hangi üniversiteye gitsem diye araştırma yapıyorum.Konya Selçuk üniversitesinin hukuku ile İstanbul üniversitesinin hukuku arasında kaldım.Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve neden?
Kafam çok karıştı yardımcı olursanız çok sevinirim icon
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Kararsızım yardımcı olur musunuz
istanbul tabiki de gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Valla bilmiyorum İstanbul iyi güzel hoş da çok karışık,her türlü bela var bi akıl gitme diyor.Bi akıl sen hukuk okuyacaksın her şeye hazırlıklı olman gerek diyor Saskin
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin öğretim üyeleri hakkında size şunları söyleyebilirim; oldukça kaliteli bir eğitim sunuyorlar..Aynı fakültede ancak farklı bir bölümde okudum..Hocalarını tanıyorum...Pişman olmayacağınızı düşünüyorum..Hukuk dili her ne kadar ağır olsada Prof.lar bunu "daha eğlenceli bir hale nasıl getirebiliriz" sorusuna cevap bulmuşlar açıkçası..Dersler kesinlikle sıkıcı değil..Fikir alışverişi mevcut..O rahatlığı hocalar size sunuyorlar..Bu eğitimi ile alakalı bir yorumdu..Üniversite için ise yine kesinlikle pişman olmayacağınızı söyleyebilirim..Güzel bir kampüsü vardır..Fakülte binasını çevre düzenlemesi bir harikadır..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
istanbulda etliye sütlüye karışmassan hiç bir karışıklığı yok
öteki türlü her yerde her türlü bela var Wink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Siz prensip sahibi bir hukukçu olmaktan yanasınız sanırım gülücük İdealist bir hukukçu..Açıkçası Konya Selçuk Üni. Size bunuda empoze etmeye çalışıyor..En çokta hocalarının Bu yönünü sevmiştim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Evet kesinlikle öyleyim zaten kafamı karıştıran da bu. Eğitim de çok önemli ama her şey insanın kendisinde bitiyor. Ankara Hukuk okuyup 2 yıl işsiz kalan insanları da gördüm.
Sizin bu söylediklerinizden sonra Konya daha sıcak gelmeye başladı. Bilmiyorum Konyalı mısınız eğer öyleyseniz yanlış anlamayın Konya ili hakkında araştırma yaptığımda genel olarak halkı ve öğrenci kapasitesinin düşük,birikimsiz ve ideolojisiz olduğunu okudum. Doğrudur yanlıştır bilmiyorum belki de hiç öyle değildir.İki ilide görmediğim için kulaktan duyma bilgilerle hareket etmek zorundayım.İstanbul için de klasik şeyler zaten pislik içindeki şehir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Her üniversitede siyaseti şiddete dönüştürme eğilimi vardır..Selçuk Hukuk fak.ta hocalar buna kesinlikle müsade etmiyorlar..Okuduğum dönemde Hukuk Fakültesi ve adalet myo öğrencilerinden başka kesinlikle binaya yabancı bir öğrenci almıyorlardı..Hiç kavga gürültü ortamına rastlamadım..Yok konyalı değilim orda okudum sadece..Bence bir öğrencinin beklentilerine cevap verecek yeterliliğe sahip..Hatta artık neredeyse tam bir öğrenci şehri olmuş diyebilirim.Tabi bunlar benim görüşlerim..Sizin beklentileriniz nedir onu bilemem..Ekonomik anlamda sıkıntı çekmeyeceğinizide düşünüyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Konya ucuz,ulaşımı kolay,öğrenci şehri
İstanbul her türlü imkanı sağlıyor,havası var :D
17 temmuz tercihlerin son günü.O zamana kadar kaç defa değişecek fikrim bilmiyorum ama şuan Konya ağır basıyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-07-2014, Saat:07:28 PM, Düzenleyen: Velfecir_.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.