You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
Kara Baba Türbesi
Selamunaleykum kardeşler,

Yaklaşık 5 sene önce annemlerin köyü Çankırı/Ilgaza gitmiştik.. Bi gün türbeleri falan ziyaret ediyorduk. Bize Kara Baba veya Kara Dede'de olabilir.. Bu türbeye gidin demişlerdi. Bizde gittik. Oraya vardığımızda türbeye giriş kapısı mavi birşeydi. Orda bir yazı vardı. Bu türbeye 1 kez gelen kişi , 2.kez geldiği zaman bu kapıyı göremezmiş diye bir rivayet veya varsayım mı diyelim.. Herneyse bizde pek inanmadık ama 2008 yılının yaz aylarında tekrar gittik köye. Babama dedim ; Baba hadi gidelim bakalım harbiden doğru mu dedikleri diye.. Babamda tamam gidelim dedi ve yola koyulduk. O türbenin yolunu biliyorduk ama garip birşey oldu. Türbeyi bulamıyoruz bir türlü Saskin Ne yapsak ne etsek bulamadık.. Aynı yoldan gidiyoruz ama yine bulamıyoruz.. Soruyoruz yine bulamıyoruz. ve orda durduk ve bunun gerçek olduğuna ufakda olsa inandık.. Böyle olayların olduğu bu dönemlerde pek inanılmaz oluyor. Çünkü artık milletimiz başka şeylerin derdinde.. Kimse görmedikçe inanmıyor. Açıkcası bende pek inanmıyordum ama yaşadıktan sonra bi garip oldu. Eğer Çankırı/Ilgaz ilçesine giden veya gidecek olan arkadaşlarımız kardeşlerimiz varsa mutlaka bu türbeyi ziyaret etmeliler.. Sizinde görüşlerinizi fikirlerinizi almak istiyorum.. Allaha emanet olun
[Resim: dinigif12zk.gif]
[Resim: 97100080a63e.jpg]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Kara Baba Türbesi
ilginc giibi görünse de herşey mümkündür...biz hikmetini anlayamayız belki ama vardır bir hikmeti elbette
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ya abi resmen girdiğim zaman gülerek girdim hayatta olmaz diye.. ama 2 sene önce gittiğimizde yolu bile bulamadık çok ilginç geldi Saskin
[Resim: dinigif12zk.gif]
[Resim: 97100080a63e.jpg]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
gerçek olduğuna ufakda olsa inandık..

ufak mı inanadınız
büyük mü

sobnradan bulabildiniz mi
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ben ölünce de spatulalı ana türbesi yapın bana :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
tamam baco bak spatulamı da kenara iliştiriver he mi :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.