You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
KAPLUMBAĞALAR...
Kaplumbağaların bi gün suyu bitmiş ne yapacaklarını knusurlarken 2kişi gönüllü olrak yola koyulmus 20 yıl geçmiş göle varmıslar ancak kova almadıklarını anlamıslar biri diğerine ben getiririm ama ben gelen kadar içmeyeceksin demiş vedier kaplumbağa içmeyeceğine söz vermiş aradan 60 yıl geçmiş giden gelmicek ben suyu içeyimde neslim sürsün demiş tam suyu içerken çalıların arasından bi ses gelmiş
-bak böle yaparsan gitmem amagülücük
HAYATTA EN ACI SEY BİR GÜN MERHABA DİYEN ELLERİN ELVEDA DİE AYRILMASIDIR..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: KAPLUMBAĞALAR...
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kahkahakahkahakahkahakahkahakahkaha
Asalet;boyda değil,soyda.. İncelik;belde değil,dilde..Doğruluk;sözde değil,özde..Güzellik;yüzde değil,yürekte olur ..!
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: KAPLUMBAĞALAR...
kahkahakahkahakahkaha
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.