CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adam en sondaki bakışı unutamaz bende ellerini baglaycam önünde iskender,baklava yiycem agzına koymuş gibi yapcam tuz koycam agzına onungel bebiş gel abin bakar sana
Yok bebişcim abin seni de yer o hızla

Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adam en sondaki bakışı unutamaz bende ellerini baglaycam önünde iskender,baklava yiycem agzına koymuş gibi yapcam tuz koycam agzına onungel bebiş gel abin bakar sana

KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adam en sondaki bakışı unutamaz bende ellerini baglaycam önünde iskender,baklava yiycem agzına koymuş gibi yapcam tuz koycam agzına onungel bebiş gel abin bakar sana
hatta sizlere bile bakarım
ama size az verrim kalori alıp kilo almayın die
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adam en sondaki bakışı unutamaz bende ellerini baglaycam önünde iskender,baklava yiycem agzına koymuş gibi yapcam tuz koycam agzına onungel bebiş gel abin bakar sana
kendimden iyi bakarım ben o melegehatta sizlere bile bakarım
almayız merak etme sen dondurmaa allll bizee
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adam en sondaki bakışı unutamaz bende ellerini baglaycam önünde iskender,baklava yiycem agzına koymuş gibi yapcam tuz koycam agzına onungel bebiş gel abin bakar sana
Baklawayla mı beslicennn?almayız merak etme sen dondurmaa allll bizee
kapıma gelmişsin seni mi kırcam helal olsun dondurmalar
onu da alırız
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adam en sondaki bakışı unutamaz bende ellerini baglaycam önünde iskender,baklava yiycem agzına koymuş gibi yapcam tuz koycam agzına onungel bebiş gel abin bakar sana

CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=CESSES]
adam en sondaki bakışı unutamaz bende ellerini baglaycam önünde iskender,baklava yiycem agzına koymuş gibi yapcam tuz koycam agzına onungel bebiş gel abin bakar sana
Baklawayla mı beslicennn?almayız merak etme sen dondurmaa allll bizee
ilk başı okusana kız iskender dedim sonra baklava yemekten sonra tatlıkapıma gelmişsin seni mi kırcam helal olsun dondurmalar
onu da alırız
dondurmaaaaa sadeee olsunnnn
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adam en sondaki bakışı unutamaz bende ellerini baglaycam önünde iskender,baklava yiycem agzına koymuş gibi yapcam tuz koycam agzına onungel bebiş gel abin bakar sana
yemek yedirceksen bebek ben olurum seve seve

KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adam en sondaki bakışı unutamaz bende ellerini baglaycam önünde iskender,baklava yiycem agzına koymuş gibi yapcam tuz koycam agzına onungel bebiş gel abin bakar sana
yemek yedirceksen bebek ben olurum seve seve
İçindeki bebği sonunda çıkardınnn kartalll
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.