You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kamyon şöförü temel

Kamyon şöförü temel

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Kamyon şöförü temel
Temel kamyon söförüymüs. Bir gün kamyonu ile yokus asagi inerken freninin patladigini farketmis. Ileriye dogru baktiginda da yolun ikiye ayrildigini görmüs. Bir tarafta pazar kuruluymus ve yüzlerce insanin alisveris yapiyormus. Diger tarafta ise küçük bir çocuk yolun ortasinda oyun oynamaktaymis. Temel çok hizli bir sekilde düsünerek pazar yerune çirersem pi sürü insan ölür en eyisu çocigu ezeyum demis. Ertesi gün gazetelerde söyle bir baslik; pazara giren kamyon dehset saçti. 150 ölü Temel e sormuslar : - Sende hiç kafa yokmu? Bu kadar insani ezecegine bari çocugu ezseydin. Temel cevap vermis : - Ula siz benu salak mi sandunuz? Bunu bende düsündüm... Tabii ki çocugu ezecektim ama cocuk pazara dogri kosunca ben ne yapayimicýnicýn
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Kamyon şöförü temel
ha bu temel topluma zararlı olmaya başladı artık icýn
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
icýnicýnicýn

SAĞOLASIN ESRAM...

(YALNIZ BİŞEY DİKKAKTİMİ ÇEKTİ HEP TEMELLE UĞRAŞIYOSUNUZ AYIP OLUYO AMASmile)
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:icýnicýnicýn

SAĞOLASIN ESRAM...

(YALNIZ BİŞEY DİKKAKTİMİ ÇEKTİ HEP TEMELLE UĞRAŞIYOSUNUZ AYIP OLUYO AMASmile)

Seviruuummmmmm Temelliiiiicýnicýn
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Kamyon şöförü temel
SORCAM BEN ONA TEMELİ

ANLIYORUM DERDİNİDE İŞTE SUSUYORUM
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: RE: Kamyon şöförü temel
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SORCAM BEN ONA TEMELİ

ANLIYORUM DERDİNİDE İŞTE SUSUYORUM

Haydi sooorr sooooooorrrrrrricýnicýnicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Kamyon şöförü temel
çayda kahvaltıda yenir icýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ha bu temel topluma zararlı olmaya başladı artık icýn

icýnicýnicýnicýnicýn güzeldi kız zynep
paylaşım komikmiş saol esraa
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.