You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kafirlikten tövbe etmek

Kafirlikten tövbe etmek

Yeni Üye
Kafirlikten tövbe etmek
Öncelikle herkese merhaba.Yaklaşık 2 yıldır tam olarak inançsız da demeyeyim ama inançlı olduğumda söylenemez.Ama son zamanlarda içimi tahmin edilemez bir ölüm korkusu sardı ve tekrardan sorgulamaya başladım.Olurda gerçekten bir yaratıcı varsa bu günahla onun karşısında ne yaparım diye çok düşündüm uyuyup bir daha uyanamayabileceğimi düşündüm.Vaktim varken tövbe etmek istiyorum.Neler yapılmalı bunun için okunacak dualar kılınacak namazlar nelerdir?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Kafirlikten tövbe etmek
Güzel bir düşünce. ALLAH a tövbe edip kelime-i şehadet getir. Tövbeni ciddi pişmanlıkla elini aç ve ALLAH tan af dile. Cuma namazında duymuştum kabe de tövbe edip müslüman olanın tüm günahları bağışlanmış demişti yani seninde kafir halin affolur güzel yolu bulman çok güzel. Estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh bunu 3 kere ihlas suresiyle beraber oku ve 2 rekat tövbe namazı kıl.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.