- Papa, istifa mektubunu kime ithafen yazdı?
- Dilek Hanif’e “uçakta dönem dizisi çekilecek, bize kostüm hazırla!” mı dediler?
- Ece Erken’in Twitter’da neden Tarkan’dan daha çok takipçisi var?
- Sinan Akçıl şarkıcılık konusunda neden iddialı?
- Salih Memecan’a sokulup “Yaa Salih var ya, gülmekten öldürüyosun beni” diyen var mı?
- Aşkım Kapışmak’ın gerçek adı Aşkım Kapışmak mı? Yoksa bu bir şaka mı?
- Ali Ağaoğlu’nu en çevreci
iş adamı seçen Fatih Üniversitesi, Sibel Can’ı da en başarılı diyetisyen dalında ödüllendirdi mi?
- 150 hayvan telef edilerek yapılan kürkünü soranlara “Hayvan dostuyum” diyen Bülent Ersoy, olur da günün birinde hayvan düşmanı olursa eve gelip kedimizi köpeğimizi mi boğacak?
- Geyikli tayt giyen kadın sayısındaki artışın nedeni ne? Yoksa bu yeni bir tarikat mı? Amaç dünyayı ele geçirmek falan mı?
- 65 yaş üzerindekilerden devir işlerinde “akli dengesi yerindedir” raporu istenirken, neden 65 yaşın üzerinde ve kanun çıkarabilen bir dolu milletvekilimiz var?
- Gangnam Style zamazingosu sizi de fena halde baymadı mı? Ha bir de Atilla Taş, Yamyam Style diye bir şey yapmıştı, ne oldu ona?
- Justin Bieber konseri çıkışı magazincilere “Bizim çocuk çok seviyor Justin’i, ondan geldik eheheh” diyen ilk ünlümüz kim olacak?
- Nasıl kilo verdiğini “Her şeyden yedim şekerim, hiç aç kalmadım” diye anlatanlar ne tür bir yalancılar?
- Üniversitelerin öğrenci işleri çalışanları, gülmedikleri her saniye için prim alıyorlar mı?
- Hadise’nin etrafında “Ya kızım şu saçlarına bir çeki düzen ver!” diyecek kimse
yok mu?
- Gülben Ergen, Mevlana’nın 140 karaktere sığan özlü sözleri bitince Twitter’a ne yazacak?
- Berrak Tüzünataç bu kez nerede ve kiminle yakalanacak?
Bir bitmediniz...
- Her selam veren karşı cinsi arkadaşlarına “bana asıldı“ diye anlatan boşboğazlar.
- Kürk giyenleri eleştirdiğinde “sen de et yeme o zaman“ diyen düz mantıklar.
- Aldığı borcu geri ödemeyip gözünün içine baka baka mal mülk alan yüzsüzler.
- Ortama yeni giren kişiye şirin gözükmek için senin üzerinden şakalar yapan dingiller.
- Lafını kesip söze “o değil de“ diye başlayan aymazlar.
- Bütün kadınların/erkeklerin kendine hayran olduğunu sanan şapşikler.
- Eğlence bitip de hesap geldiğinde elini cebine atmayan pintiler.
- Facebook’tan sürekli oyun isteği gönderen gıcıklar.
- “Ben dobra biriyim“ kisvesiyle ağzına gelen her şeyi söyleyen patavatsızlar.
- Bir gün “kesin hoşlanıyor“ dedirtip ertesi gün umut bırakmayan dengesizler.
- Sosyal medyada feyk ölüm haberi yayan şuursuzlar.
- Herkese kendini sevdirmeye çalışan orta yolcular.
ömür özdemir