You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadir Mısıroğlu "Amerika Yıkılacak!"

Yönetici
Kadir Mısıroğlu'nun bu günleri ön gördüğü konuşması
"Amerika yıkılacak, dünyada iki güç kalacak, biri Çin, biri Türkiye."

Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
94 Model İnsan
RE: Kadir Mısıroğlu "Amerika Yıkılacak!"
Yahudilerin planlarını biliyorsa demek ki bu adamda onlarla birlikte aynı tasa ekmek banıyor. Tarihi zırvalarından sonra geleceği kesin olarak biliyormuş gibi -haşa- ilahlık taslamış. İzlemeyin ya Hu şöyle adamları.
UNUTMA!

Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;

Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Olur sana sorarım kimi dinleyeceğimi gülücük
Ayrıca ekmek bandığı için mi ifşa etmiş?
Hem geleceği görmek denmez buna, şöyle anlatayım mesela ben gökyüzünü kara bulutlar kapladığı zaman yağmurun yağacağını anlayabiliyorum. Geleceği bilmiş olmuyorum belirtilerden tahmin etmiş oluyorum bulutlar bana biraz sonra yağmurun yağacağını haber vermiş oluyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-04-2020, Saat:04:09 AM, Düzenleyen: afitap.
Yönetici
Sen “zırvalamak” gibi ifade kullanırsan bana da senin tarzınla cevap verme hakkı doğar. gülücük
Kimse kimseyi dinlemek zorunda tabi ki değil, sende değilsin.

Yahudilerin güç durumundan bahsetmiyor ki planlarından bahsediyor. Kadir Mısıroğlu kendi devletinde tapılan bi adamın karşısında durup nefretini dile getirecek kadar cesur bi adamdı. Yahudiden korkmak veya Yahudilikle korkutmak gibi bi derdi yoktu.Yıllar önce söylediklerinin şu an çıkıyor olması da söylediklerinin gerçekliğinin ispatı.

Güç, insan sayısına bakmaz. yahudinin Mescid-i Aksayı kapatması için on polise bile gerek yok tek bir emir yeter, çünkü adamlar devletlerini kurmuş oraya. Devlet olmuşlar anlatabiliyor muyum?
Azınlıklar belki ama bütünler, biz müslümanlar çok daha fazlayız belki ama bütün değiliz mescidi aksanın durumu bu, birilerinin birilerini korkutması değil.

Yani bütün bu yaşananların sebebini bu gibi insanların yahudiyi güçlü göstermesi gibi bi ifade kullanıp o noktaya bağlaman olmadı o farklı bi mevzu.

Bende güçlü olduklarını savunmuyorum, zaten Kuran onların korkaklığını vurguluyor. Ama gerçekleride görebiliyorum.

Son olarak Kadir Mısıroğlu çizgisini, duruşunu, cesaretini sevdiğim bi yazar, son nefesine kadar doğru bildiğini anlatmaktan vazgeçmeyen dürüst bi insandı Allah rahmet eylesin.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.