You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kadınlarmı yoksa erkeklermi daha kurnaz

kadınlarmı yoksa erkeklermi daha kurnaz

Profesör
RE: kadınlarmı yoksa erkeklermi daha kurnaz
ya sizin kafanız sadece kocamı nasıl kandırırmda alışverişe çıkarım ona çalışır gülücük kızmayın ama öyle valla allah bu kızları çok saf yaratmış yaagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bence sadece kendi tanıdığınız kızlar adına konuşun.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tanıdığım bayan sayısı genelleme yapmama yetecek derecede olduğuna göre bir genellemede bulunabilirim sanırım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Eğer müslüman erkekler kızarını ve eşlerini medyanın eline bırakmak yerine onlara Allah'a ve onun Rasulu'une itaat eden sahabi kadınların ellerine bıraksalardı belki onlarda Hz Aişe gibi senden akıllı bir kadın olabilirlerdi gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Yazamazsın zaten gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
işte ben kendimi medyanın elinden kurtardım Hz aişe gibi olma yolunda ilerliyorum.Fatih'ten daha akıllı olmam gerekmeyecek o zaman. gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.