You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadınların mutsuzluk sebepleri

Kadınların mutsuzluk sebepleri

Forumcu
RE: Kadınların mutsuzluk sebepleri
tamam ya her halta cevabın var :D bugünde çok sıkılıyorum gidipte birilerni dövesim var :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
:D:D:D
Çocuğunu Asma Köprüde Sallayan Bir Annedir ;

♥ İstanbul ♥

ve Soğusun Diye Suya Bırakılan İçi Süt Dolu Bir Biberondur ;

♥ Kızkulesi ♥

sLtnn.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Ne evliliği ya o konuyu açan taha :D 25'e kadar düşünmüyorum evlilik falan.Dalgasına konuşuyorum sadece burda ciddiye alınmazsa sevinirim.Sevdiğim biri varken onu unutmadan evlilik falan hayalini bile kuramam. bu arada 20 yaşındayım..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Sevindm o zaman senin adına gülücük

♥ İstanbul ♥

♥ Kızkulesi ♥

sLtnn.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Evlilik özgürlüğü kısıtlar diyorsun Çok insan tanıyıroum evlilikten sonra daha rahat bi nefes alan..Şu zamanda bir özgürlük lafı çıkmış gidiyor öyle ya da böyle evlenmiycekmisin hep böyle bekarmı yaşıycaksın..Dini açıdan bakalım hocalarımız hep anlatıyor bize yaşanmış hikayeler..Allah'ın huzurua nikahlı çıkmak en güzel şeylerden biriymiş.Çoğunlukla hayatım evin içinde geçtiği için bi kısıtlanmada olmaz hayatımda ama sonuçta hayat ve görüş ayrılıkları herzaman olur.Sonuçta ne sen bensin nede ben senim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Evet senin gibi hayatım evde geçyor olsaydı bende evlenmeyi düşünürdüm..

♥ İstanbul ♥

♥ Kızkulesi ♥

sLtnn.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
O zaman sorun yok sanırım Wink Evlilik meraklısı biri değilim..Öyle olsaydım şuana kadar 100 kere evlenmiştim.Neyse bu konu kapansın tatsız şeyler olmadan gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Bencede kapansın evlilik meraklısı olsanda ilgilenmem zaten sadece tavsiye diyelim yada üzüldüm belki senin adına 20 li yaşlar hayatımızın baharı şuan ünide olman gerekiyordu mesela..

♥ İstanbul ♥

♥ Kızkulesi ♥

sLtnn.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.