You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KADINLARIN BAKIŞ AÇILARIYLA ERKEKLER??

KADINLARIN BAKIŞ AÇILARIYLA ERKEKLER??

Forumcu
RE: KADINLARIN BAKIŞ AÇILARIYLA ERKEKLER??
olur alala neden olmazmış
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bak bu konuda gerçekten objektif ve ciddiyim senle alakalı bişeyde değil gerçekten olmaz hem yeri gelince dinden bahsediyorsunuz müslümanlıkta varmı böyle bişey???
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: RE: KADINLARIN BAKIŞ AÇILARIYLA ERKEKLER??
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:erkekten kızlara ark. olmaz marvalan sende kafamı bozma

BENCEDE OLMAZ KATILIYORUM SANA EKREM
.MARVALAN BOZMA EKREMİN KAFASINI.ERKEKLERDEN DE ARKADAŞ EDİNMEgülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
benim zaten erkek arkadaşım yok öle sadece dşüncemi söledim atmaca bey madem dinde varmı böle bişey dinde şuan snnle konuşmamda yok konuşmayalım o zmn ha :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
hiç te farklı değil haramsa oda hara buda haram sen işine gelen bölümü uyguluosun alala:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: KADINLARIN BAKIŞ AÇILARIYLA ERKEKLER??
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden gsts senin serhatla olan yaklaşımın diğerleriyle aynımı??

AMAN ALLAHIM İLANI AŞK BÖLÜMÜ DEĞİL...

EĞER İSTERSENİZ ÖYLE Bİ BÖLÜMDE AÇARIZ AMA LÜTFEN ANKETLE ALAKALI YORUMLAR YAPALIM...

ATMACA SENDE HERKESİN AÇIĞINI SİTEYE VURMA...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.