You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadınları delirtme yöntemleri

Kadınları delirtme yöntemleri

Uzman
RE: Kadınları delirtme yöntemleri
Yeni temizlediği eve ayakkabıyla girin. Anneden sevgiliye, sevgiliden eşe tüm kadın formları üzerinde denenmiş ve kesin sonuç alınmıştır, delirir...

icon canınızı seviyosanız yapmayın bunusopa kendinizi öldürmekmi isteyonuz savaş sebebidirTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Değilim Yusuf, insan sevdiğini mukayese etmemeli bende ediyorsam bende cezamı çekerim..=)Sırf kızdırmak için böyle bir yola başvurulmamalı..Dur
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
muhakkah uygulayan vardır da aklı basında ınsan bu tur seylere basvurmaz dedıgın gıbı..
her kadının kendıne has bıguzellıgı vardır,eşi olmayan sadece ona ozgu...kıyaslamak kelımesı soz konusu bıle olamaz bu konuda..
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
Sinirden burnundan alevler çıktığı bir anda “hayatım kızınca çok güzel oluyorsun” klişesini kullanın...

Big Grinelice: ben bunu anneme yapıyorum varya hakkkaten çıldırıyor hemen evi ter etmek gerekiyor ben sinirlendiğimdede babam bana ohh çatla da patla diyo varya hakkaten sanki testereyle ortadan ikiye ayırıyorlarmış gibi oluyorsun Big Grinelice:
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
Her sorduğu soruya “sen bilirsin” deyin, ama her durumda kendi bildiğinizi okuyun...

buda güzelmiş gerçekten Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.