You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadınlar ve erkekler için söylenen en gerçekçi sözler

Profesör
“-Bütün erkekler çakaldır; fakat bunlardan birine, geri kalanından sizi koruması için ihtiyaç duyarsınız...”
(...Marlene Dietrich)
...
“-Kadınlar düşünmeseler, erkekler hâlâ geçen haftanın çoraplarını giyiyor olacaklardı...”
(...Cynthia Nelms)
...
“-Dünyanın en ince kitabı hangisidir?... Erkeklerin kadınlar hakkında bildikleri!...”
(...Anonim)
...
“-Beni mutlu bir evlilik yaşamaktan alıkoyan tek şey kocamdır...”
(...Andra Douglas)
“-Bayan Smith, kocasının yalan söylediğini her zaman anladığını söyledi. Dudakları hareket ediyorsa, bu yalan söylüyor demekti!...”
(...Anonim)
...
“-Hiç hata yapmamakla övünen bir erkek, çoğunlukla hata yapmış bir kadınla evlidir.
(...Anonim)
...
“-Mükemmel bir kadın buluncaya kadar evlenmeyen adamın Allah yardımcısı olsun. Eğer bunu bulursa, daha çok yardımcısı olsun!...”
(...Dale Carnegie)
...
“-Bir erkek bir kadının söylediklerine kulak veriyorsa; o kadın güzel bir kadın değildir!...”
(...Henry Haskins)
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: Kadınlar ve erkekler için söylenen en gerçekçi sözler
Bir erkek bir kadının söylediklerine kulak veriyorsa; o kadın güzel bir kadın değildir!...”
(...Henry Haskins)

adeta :D :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Kadınlar ve erkekler için söylenen en gerçekçi sözler
“-Kadınlar düşünmeseler, erkekler hâlâ geçen haftanın çoraplarını giyiyor olacaklardı...” ))
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.