You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadınlar ve erkekler arasındaki ilginç karşılaştırmalar

Profesör
> Kadınlar birer “ayaklı radar”dır... Bu yüzden erkekler onlara yalan söylerken çok zorlanır... Kadınlarda “vücut dilini, mimikleri, cümlelerin alt (gizli) anlamlarını algılayabilme” yeteneği erkektekinin 2 katı olarak belirlenmiş...
> Kadınlar yüksek sesle konuşmayı ve sesli düşünmeyi seviyor erkeklerse her ikisini de içinden yapmayı tercih ediyor... Bu yüzden kadınlar erkekleri “duygusuz bencil” olarak görürken, erkekler de kadınları “sürekli kafa ütüleyen baş belaları” olarak görüyor...
> Kadın problemlerini birlikte olduğu erkeğe açınca kendini daha rahatlamış hissediyor... Erkek ise, kadından duymak istediği şeyi duyamıyacağını biliyorsa hiç konuya bile girmiyor...
> Konuşmak ve kelimeleri özenle seçmek, erkek beyninde özel bir yetenek değil... Bu yüzden kendilerini sözcüklerle ifade etmekte çoğu zorlanır...
> Çoğu kadının erkeğini terk etme nedeni ondan somut anlamda fazla şey alamaması değil, erkeğin onun duygularını anlayamadığını düşünmesi...
> Kadınlar iletişim kurmak için günde 20.000 kelime, mimik ve jest kullanırken bu sayı erkeklerde sadece 7.000...
> Bir kadın, ilişkisi iyi gitmiyorsa işine konsantre olamıyor... Bir erkek ise işi iyi gitmiyorsa ilişkisine konsantre olamıyor...
> Erkekler yol haritasına bakmak için arabayı kenara çekip radyoyu da kapatıyorlar. Kadınların beyni ise aynı anda birden çok işlem yapmaya daha uygun, mesela telefonla konuşurken aynı anda hem televizyondaki diziye, hem fırındaki yemeğe bakabiliyorlar...
> Çoğu erkek, 20 dakikalık bir alışveriş turunun ardından çok çok hafif yollu bir beyin sarsıntısı geçiriyor...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
RE: Kadınlar ve erkekler arasındaki ilginç karşılaştırmalar
Ne gerek var böyle şeylere, hepimiz kardeşiz:p :Dgülücük
Bazen susmak gerekiyormuş,
Bazen bomboş bakmak gerekiyormuş,
Hayatın yalanlarına...
Anlamaya çalışmak saçmalık!
Anlamadan yaşamak gerekiyormuş,
Ama bazen;
Unutmak gerekiyormuş, unutulma pahasına.
Zaman değilmiş gideni getiren,
Aslında zamanmış var olanı götüren..!

... . [ Mutluluktan Ağlak Olmak ] . ...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Var mı, yok tabii:p
Bazen susmak gerekiyormuş,
Bazen bomboş bakmak gerekiyormuş,
Hayatın yalanlarına...
Anlamaya çalışmak saçmalık!
Anlamadan yaşamak gerekiyormuş,
Ama bazen;
Unutmak gerekiyormuş, unutulma pahasına.
Zaman değilmiş gideni getiren,
Aslında zamanmış var olanı götüren..!

... . [ Mutluluktan Ağlak Olmak ] . ...

Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
Bir kadın, ilişkisi iyi gitmiyorsa işine konsantre olamıyor... Bir erkek ise işi iyi gitmiyorsa ilişkisine konsantre olamıyor...
çok çok doğru ya çiçek abi sen bir dahisin çözmüş olayı yaw:D
siz erkekler hep ilişkiye kıyarsınız hep sevgiliyi ertelersiniz arka plan resimleri gibiSad
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
sen kadınlar dıye genelleme yapıosun abi:D:D
ne sen yap ne ben yapam
sonuçta kadın erkek birbirini tamamlıyor demi yaw:D
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
gülücük utandımTongue
durdum abi sen haklısınTongue
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.