You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kadınlar neden kolay ve çok ağlarlar?

Uzman
KADINLAR
Kadınların gözyaşları...
Küçük bir erkek çocuk annesine sordu,
- "Niçin ağlıyorsun ?"
- "Çünkü ben kadınım" diye cevapladı annesi.
- "Anlamadim !" dedi çocuk.
Annesi çocuğunu kucaklayıp,
- "Ve hiç bir zaman da anlayamayacaksın!" dedi.
Çocuk bu sefer babasına,
- "Baba, annem niçin ağlıyor ?" diye sordu.
Babanın cevabı,
- "Bütün kadınlar sebebsiz ağlayabilen yapıdadır"
Küçük oğlan büyüdü, yetişkin adam oldu, ve hala kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi.Nihayet öldükten sonra cennete gittiginde Allah'a sordu.
- "Allahım !" dedi "Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar ?"
Allah dedi ki...
- "Ben kadınları özel yarattım!... Tüm yaşamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar,
Doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim.
Başkalarının kuvvetinin kalmadığında devam edecek azmi, ailesinin hastalığında yorgunluğa papuç bıraktırmayacak kudreti verdim.
Her türlü şart altında, ve hatta annelerini çok kötü incitselerde, çocuklarını sevmek duygusallığını verdim. Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor.
Kocalarını tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim. Onları erkeğin kalbini korumaları için yarattım.
Onlara iyi bir kocanın eşini asla incitmeyecegini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak duyarlı bir zeka verdim.
Tek zayıflık olarak kadınlara birer göz yaşı verdim.
Tamamen kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere... İnsanlık için bir gözyaşı..." diye cevapladı.

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Babalar Önde Gider
RE: kadınlar neden kolay ve çok ağlarlar?
üühühühhüü gözlerim doldu nagihangülücük))) neyse yakışır ne diek
Babalar Önde Gider....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: kadınlar neden kolay ve çok ağlarlar?
BaBa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:üühühühhüü gözlerim doldu nagihangülücük))) neyse yakışır ne diek

sen anlamassın erkek milleti değilmisniz hepiniz aynı Kizgin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: kadınlar neden kolay ve çok ağlarlar?
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
BaBa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:üühühühhüü gözlerim doldu nagihangülücük))) neyse yakışır ne diek

sen anlamassın erkek milleti değilmisniz hepiniz aynı Kizgin

dimi reyo yaa ne anlarlar bunlar kadınlardanKizgin

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.