You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadınlar ne ister?..

Kadınlar ne ister?..

Profesör
Kadınlar ne ister?..
* Dünyanın en güzel kadını olduklarını bütün erkeklerin idrak etmesini isterler... Kendileri henüz üç dört yaşlarındayken bunu idrak etmişlerdir...
* Çok seviliyor olmaları yetmez, adamın yollarında sürünmesini, uğurlarında ölüp gitmesini isterler... “Hadi be, bir kere öldün mü benim için” diyeni kulaklarımla duydum...
* Kendilerinden başka bütün kadınların yeryüzünden yok olmasını isterler... Hadi fazla abartmış olmayayım, anneleri ve Feriştah’a benzemesi şartıyla bir arkadaşları kalabilir.
* Her daim kavga etmek isterler. E haklılar, insan havasız susuz yaşayabilir mi?...
* Kocalarının zengin, yakışıklı, kültürlü, başarılı, dürüst, güvenilir, sadık ve kılıbık olmasını isterler... Bu kadar meziyet kafi. Adamın kafasına kakılacak birkaç eksiklik olmalı...
* Anlaşılmaz olmayı, aynı zamanda anlaşılmayı isterler... Anlayan varsa beri gelsin...
* Bütün kadınlar tarafından kıskanılmak isterler... Zaten bütün kadınlar bütün kadınları kıskandıklarından, lüzumsuz bir istek...
* 24 saat alışveriş etmek isterler... Aslında bu çok önemli bir husus... Kadınların yarısı yokluktan, öteki yarısı dükkanlar 24 saat açık olmadığından bu isteğini gerçekleştiremez. Hal böyle olunca, gelsin bunalım...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
RE: Kadınlar ne ister?..
sanmıyorum gülücük hatta ileride daha anlayışlı olurum diye düşünüyorum gülücük biraz sinir var. onud aatlattımmı melek olucam :p :D ehehhee...
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
bayanlar birer çiçektir bu kadarda yerden yere vurmayalım onlar bizim başımızın tacıdır
"sen ne zaman gelsen bu şehirde yağmur yağar"
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tüüü sana raınman,lıght erkek senı:D
oy bırlıgı ıle,sana bır hafta kadınları kotuleyen yazılar paylasma cezası verıyorum:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Çok seviliyor olmaları yetmez, adamın yollarında sürünmesini, uğurlarında ölüp gitmesini isterler... “Hadi be, bir kere öldün mü benim için” diyeni kulaklarımla duydum... :D :D
hadi be bir kere öldün mü benim için :D güzelmiş bu
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.