You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kadınlar için “Ofsayt nedir” tarifi

Profesör
Ucuzluktaki süper çantayı almak için mağazaya girdiniz...
Sadece bir tane kalmış, o da kasanın (kale) hemen yanında...
Ama bu çantanın tek taliplisi siz değilsiniz!...
Çantayı gözüne kestiren diğer bir müşteri (rakip oyuncu) de sizin hemen yanınızda bitiveriyor...
İkiniz de durumun farkındasınız ve hızla kasaya (kaleye) yöneliyorsunuz...
Tam o esnada; biraz önce bluz aldığınız başka bir mağazada ödemeyi yaptıktan hemen sonra çalan cebinizi cevaplamak için cüzdanınızı çantanıza koymadan arkadaşınıza verdiğinizi ve onda unuttuğunuzu fark ediyorsunuz...
Bir yandan kasaya doğru koşarken diğer yandan da elinizi havaya kaldırarak arkanızda kalan arkadaşınızdan cüzdanı (topu) istiyorsunuz...
Öyle bir durumdasınız ki, rakibinizin gerisinde kalırsanız kasaya daha uzak kalacağınız için avantajınızı kaybedeceksiniz ama eğer arkaya geçmezseniz arkadaşınızdan uzak kalıyorsunuz ve arkadaşınız da o kalabalıkta size cüzdanınızı fırlatamıyor, her şey bir an meselesi...
Bu durumda yapmanız gereken rakibinizin arkasına geçip cüzdanı (topu) almanız ve cüzdanı ele geçirdikten sonra rakibinizi geçmeye çalışmanız...
İşte ofsayt bu... Top sana atıldığı anda kaleye rakibinden daha yakın olamazsın...
Anladınız mı?...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: kadınlar için “Ofsayt nedir” tarifi
ne manyak bi kural Tongue
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
al bendende o kadar ofsaytmış ben bitek penaltıyı seviomTongue
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Güya bayanlara kendi diliyle futbol terimi olan ofsaytı mı anlattınız?ya da anlattığınızı sandınız ofsaytı bana futbol diliyle anlatın olur mu?Big Grin idmanlıyım futboldan iyi anlarım Tongueve bir çanta için kendimi ofsayta düşürmemBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-12-2009, Saat:02:33 PM, Düzenleyen: Emekli Üye.
Forumcu
boyle ofsayt olmaz kııı
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
inkişaf abi tek bildikleri gol sesi duyduklarinda aaa golmü oldu demeleri Tongue tabi her bayan için gecerli dill bu istisnalarda var erkekten de iyi bilenler Big Grin (kendimi garantiye alayim diye söyledim bu son cümleyi de kahkaha )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-12-2009, Saat:04:33 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
© 9492.698875 ©
tabi ki kalmam hem benimki korkudan degil Tongue biraz güleyim dedim :D laf kalabaligi yapmiyormusunuz duyda inanma Tongue bizimki kanitlama degil sadece genc nesili bilinclendirmek karizm herşeyi iyi bilirmişmişsiniz ama herşeyi iyi yaptigiz söylenemez ifade tabi tümü için gecerli degil bu söylediklerim ama azimsanmayacak kadar çoklar :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-12-2009, Saat:03:32 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.