You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadın ve erkek arasındaki önemli farklar

Profesör
bunları pylasmayayım dıyorum ama gerceklerı bılmek herkesın en dogal hakkıTongueTongue

Bütün aşk sözcükleri ve şiirleri erkekler tarafından yazılmıştır...
Çok duygulu olduğu söylenen kadınlar bu arada ne yapmıştır?...
Başka kadınların ne giyip, ne taktığıyla, kendisinden güzel olup olmadığıyla ilgilenmiştir...
...
30 yaş büyük bir kadınla, sırf parası için evlenen pek az erkek vardır...
Buna karşılık etraf, babası, hatta dedesi yaşında, ama mutlaka zengin erkeklere âşık olan kadınlarla doludur...
...
Bütün kadınların mutlaka koşulacak şartları vardır;
“Seninle evlenirim ama...” “Dediğini yaparım ama...”
...
Erkekler kadınlardan ilgi, şefkat, sevgi dışında pek bir şey beklemezler...
Kadınlara bunlar asla yetmez, ilâve olarak iki bilezik, bir yüzük gerekir çoğu zaman...
...
Kadınlar akşama kadar kocalarının bilgisi dışında istedikleri arkadaşlarını misafir ederler...
Oysa hiçbir erkek karısından izin almadan eve bir erkek arkadaşını getiremez... Hatta izin alarak bile...
...
Erkekler bir araya geldiklerinde işten, politikadan, futboldan bahsederler genellikle...
Kadınlar bir araya geldiğinde ise vay o sırada orada olmayan diğer kadınların hâline...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
RE: Kadın ve erkek arasındaki önemli farklar
çok doğru katılıorum ama ben hariç:D:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Kadın ve erkek arasındaki önemli farklar
Bütün aşk sözcükleri ve şiirleri erkekler tarafından yazılmıştır...
Çok duygulu olduğu söylenen kadınlar bu arada ne yapmıştır?...

yazdıramayan erkekler ah ne yazıkkBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.