You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadın ve Erkeğin kötü huyları

Profesör
BİR KADININ şımarma süresi, yeşilin yanmasıyla arkadakinin kornaya basma süresinden daha kısadır...
...
BİR ERKEK, size haber vermeden tatile çıkabilir. Biletini aldıktan sonra haberiniz oluyorsa siz şanslı bir kadınsınız...
...
BİR KADIN, sular kesik olduğunda yarım açık bir musluğu kapatabilecek yetenekte değildir...
...
BİR ERKEK, kapı kilidi ters istikamete dönen bir kapıyla karşılaştığında kapıyı açmadan önce hep kilitler...
...
BİR KADIN, sizi sürekli eleştirir, kendinizi suçlu hissedebilmeniz konusunda müthiş beceriklidir...
...
BÜTÜN KADINLAR bir araya geldiklerinde konuştukları tek konu erkeklerdir... Eğer erkeklerden konuşmuyorlarsa, aralarında bulunmayan başka bir kadını çekiştirirler...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Kadın ve Erkeğin kötü huyları
BİR KADININ şımarma süresi, yeşilin yanmasıyla arkadakinin kornaya basma süresinden daha kısadır...
...

BİR KADIN, sular kesik olduğunda yarım açık bir musluğu kapatabilecek yetenekte değildir...
...
BİR KADIN, sizi sürekli eleştirir, kendinizi suçlu hissedebilmeniz konusunda müthiş beceriklidir...
...
BÜTÜN KADINLAR bir araya geldiklerinde konuştukları tek konu erkeklerdir... Eğer erkeklerden konuşmuyorlarsa, aralarında bulunmayan başka bir kadını çekiştirirler...

teşekkürler yusuf kardeşimBig Grin

"Basar(Göz) sanatı(mahlukatı) görürde, basiret(kalp gözü) sanatçıyı(Halıkımızı, Saniimizi, Ma'budumuzu, Rabbimizi) görmezse çok abes olur."

Ne ki SEVDA:Hakka sevdalanmadıktan sonra..
Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra..
Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca..
Ne ki ÖLÜM:Şehadet vurmayınca..

[Resim: ry185oo.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
cok kızdım ben onlardan deilimmm:D:D:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
asla asla asla! kabul etmiyorum ve erkeklere devrediyorum bu konuyu yusuf abi görücez senin hanımı böyle yapıyorsa o senin hatandır bayanlıktan çıkmış derim ben böyle insanlara kibar olun lütfen gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
hiç katılmıyorum paylaşımına
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.