You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KADIN PANTALON GİYEBİLİRMİ

Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
RE: KADIN PANTALON GİYEBİLİRMİ
Şalvar türü, bol ve erkek kıyafetine benzemezse caiz, sokaklarda neredeyse tesettürsüz her kadının üstünde gördüğümüz şeklini belli eden pantolon caiz değil diyor anladığım kadarıyla.

Teşekkürler Reyyan
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Vücut hatları belli olmadıktan sonra giyilebilir diye düşünüyorum..Her türlü kıyafet için..püf noktası bu..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Kadınlar ,kadın gibi giyinsinlergülücük
Emeğinize Sağlık

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
pantalon erkek gibi görünmekten öte ..bir kadın için emniyet özellikle çalışan kadın için..servise binerken..inerken olmuyor..ben kendimi etekle örtünmüş hissedemiyorum ya düşersem ..ya açılırsa korkusu içinde oluyorum sürekli..

hatlarını belli etmeyen ..uzaktan etek gibi görünen aşırı bol pantalon giyip üzerine dizlerin altına kadar uzun tunikle veyahut pardüse ile giyilmesinde bir sakınca varmı ?
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
herkez kendinden sorumludur zehancım gülücük benim içim mütmain

sabah servis beklerken güzel bir kız ne güzel karşıdan geliyor arada arabalar var..yarım görüyorum..Elhamdülilllah dedim gençlerimiz ne güzel dedim içimden.. kız yaklaştı ve tamamen görünce hayal kırıklığına uğradım Sad

tesettürlü ..daracık streç kot ..yüksek ince topuk ayakkabı ..ALLAH ım müslümanlar gençlerimizi bilinçlendirsin inşALLAH
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.