You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kadın olmak böyle bir şey

Profesör
Akşam annemle babam televizyon seyrediyorlardı . Annem, 'Geç oldu,'dedi,

zaten yorgunum, ben yatıyorum.' Dedi.
Annem kalktı, mutfağa gitti. Çerez-meyve tabaklarını çalkaladı kaldırdı.
Sabaha hazır olsun diye çaydanlığı doldurdu, demliğe çay koydu. Şekerliğe baktı,
dibinde az kalmış, üstüne ekledi. Kahvaltı için buzluktan ekmek çıkardı, akşam yemeği
için çözülsün diye de eti aşağıya koydu. Kahvaltı masasını hazırlamak için masanın
üstündekileri topladı. Telefonu şarja koydu, telefon defterini kapatıp yerine koydu.
Sonra çamaşır makinesinden ıslak çamaşırları çıkarıp astı ve makineyi tekrar doldurdu.
Banyodaki çöp sepetini boşalttı. Islak bir havluyu kurusun diye duş perdesinin borusuna astı.
Bir gömlek ütüledi, kopuk düğmesini dikti. Çiçekleri suladı.
Esneyerek gerindi ve yatak odasının yolunu tuttu. Çalışma masasının yanından geçerken durdu,
öğretmene tezkere yazdı, okul gezisi için para sayıp ayırdı, eğildi, sandalyenin altına girmiş ders
Kitabını aldı, masanın üstüne koydu. Kek tarifleri defterini çıkardı, arkadaşına söz verdiği tarifi bir
kağıda yazdı, çantasına koydu. Bakkaldan alınacakları not etti, notu da çantasına koydu.

Sonra gitti, 3'ü 1 arada temizleme losyonuyla yüzünü yıkadı, dişlerini fırçaladı. Gece kremini
ve kırışık önleyici nemlendiricisini sürdü. Tırnaklarına baktı, törpüledi. İçeriden 'sen yatmaya
gitmemişmiydın' diye seslenen babama 'şimdi gidiyorum' deyip köpeğin su kabını doldurdu.
Kapıları pencereleri kontrol etti, holdeki lambayı yaktı. Kardeşimin odasına gitti, oğlan uyumuş,
lambasını söndürdü, bilgisayarını kapattı, gömleğini astı, yerdeki kirli çorapları toplayıp sepete attı.
Bana geldi,'haydi yat artık, biraz da yarın çalışırsın,' dedi.Kendi odasına gitti, saati kurdu, ertesi gün
giyeceklerini hazırladı. 6 maddelik acil işler listesine 3 madde daha ekledi.
Kendi kendine iyi geceler diledi, hayallerinin gerçekleştiğini gözünün önüne getirdi.
İşte o sırada babam televizyonu kapattı, ortaya öylece bir 'ben yatıyorum' dedi ve gitti yattı.

Sizce bu işte bir gariplik yok mu? Kadınların neden daha uzun yaşadığını merak etmiyor musunuz?
ÇÜNKÜ BİZİM YAPIMIZ UZUN ÇEKİŞLİ (ve işimizi bitirmeden öyle çabuk çabuk ölemeyiz)!

Şimdi bu yazıyı tanıdığınız beş olağanüstü kadına gönderin ve emin olun, hepsi bayılacaktır.
(Beylere de gönderebilirsiniz) SONRA DA ARTIK YATIN.

"bana gelen bi mail"
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: kadın olmak böyle bir şey
harika yaaa gülücük bu kadar güzel ifade edilebilir heralde aynen annem Smile sağol
يَسِّرُوا وَلاَ تُعَسِّرُوا وَبَشِّرُوا وَلاَ تُنَفِّرُوا

* Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz *

__sûfilere sohbet gerek,ahilere ahret gerek,mecnunlara leyla gerek,bana SENİ gerek SENİ !!!__
Bunu ilk beğenen sen ol.
Babalar Önde Gider
RE: kadın olmak böyle bir şey
Ekeğin gün içinde akşam eve gelene kadar iş dünyasında neler çektiğini yazsalar roman olur heralde neymiş gömleği kaldırmış çaydanlığı hazırlamışda zrtmışda zurtmuşda yok onuda mı erkek yapsın bırakın bu işleri demogoji yapıyosunuz hanımlargülücük))
Babalar Önde Gider....
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: kadın olmak böyle bir şey
BaBa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ekeğin gün içinde akşam eve gelene kadar iş dünyasında neler çektiğini yazsalar roman olur heralde neymiş gömleği kaldırmış çaydanlığı hazırlamışda zrtmışda zurtmuşda yok onuda mı erkek yapsın bırakın bu işleri demogoji yapıyosunuz hanımlargülücük))

Sana bir önerim var sadece bir gün ev işlerine baksan ama herşey tastamam olucak herşey dahil ve günün sonunda bu cümleyi tekrar etmezsin eminimTongueTongue
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: kadın olmak böyle bir şey
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
BaBa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ekeğin gün içinde akşam eve gelene kadar iş dünyasında neler çektiğini yazsalar roman olur heralde neymiş gömleği kaldırmış çaydanlığı hazırlamışda zrtmışda zurtmuşda yok onuda mı erkek yapsın bırakın bu işleri demogoji yapıyosunuz hanımlargülücük))

Sana bir önerim var sadece bir gün ev işlerine baksan ama herşey tastamam olucak herşey dahil ve günün sonunda bu cümleyi tekrar etmezsin eminimTongueTongue

helal sevinç abla arkandayım sonuna kadar alkışSmilealkışSmilealkışSmile
يَسِّرُوا وَلاَ تُعَسِّرُوا وَبَشِّرُوا وَلاَ تُنَفِّرُوا

* Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz *

__sûfilere sohbet gerek,ahilere ahret gerek,mecnunlara leyla gerek,bana SENİ gerek SENİ !!!__
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.