You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

" HACI "
RE: kadın mılletı(erkekler melektır)
evet tutuyo çok şükür çok şükür RABBIM 'e....hayr artık dedim...inş.diye...tekrar diyorm inş.inş.inş. hem aklına bişi gelip güldüysn bile orda gülmeyecektin hata ettin Tongue Tongue Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
benim kankim hiç bi lafın altında kalmaz
yürü be kim tutar seniiiiiiiiiiiiiiiii:D:D

cesses mı ? vız gelir tırıs giderTongueTongue
kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
cesses bırak be kardesım bunlara laf yetısmeye calısacagını gıt kendını at bı ucurumdan.ama vazgectım atma degmez bu erkek dusmanlarına.mıllet ıkı kızın hakkından gelemdı de attı der guler vallahı.
bunlar bızım melek olmamızı kaldıramıyorlarTongue
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
* Senin yanında o kadar mesutum ki...
amann bee yusuf bunuda mı demiomşz sizde bizi iyice odun sandınız melek yüzlü sahtekarlar sizi ayrıca cess kankimi ben yokum die tek mi buldun ben varm burda dağıln kızın basndan beaaaaTongueTongue

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.