You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kader İle İlgili Tüm Soruların Tam Cevabını İddia Ediyoruz Burada Bulabilirsiniz

Kader İle İlgili Tüm Soruların Tam Cevabını İddia Ediyoruz Burada Bulabilirsiniz

Süper Moderatör
Selamun Aleykum. Bu Paylaşımımızda ki Videoları İzlediğinizde Kaderle İlgili Aklınızda Hiç Bir Soru İşareti Ve Şüphe Kalmayacak İnşaAllah !
Mesela : 
Kaderim Belli  mi?
Allah Bizi Neden Yarattı ?
Kader Ve Kaza Nedir Ne Değildir ?
Bizi Cehenneme Koyacaksa Neden Yarattı ?
Kendimin mi Allah'ın İstediğini mi Yapıyorum?
Nereye Gideceğimiz Belli İse Neden Dünya Hayatındayız ?
Bu Ve Daha Bir Çok Sualinizin Cevapları Bu Seride !.. Ateist Deist Ve Kafası Karışmış Olan Tüm Kardeşlerimiz , Size Sesleniyorum ? Bakın,Şimdi Samimi Olalım mı? Amacınız Kafanızı Karıştıran Suallere Cevap mı Bulmak ? Yoksa Kendi Bahanelerinizle Kendinizi mi Kandırmak ? Amaç Sorularınıza Cevap Bulmak İse Cevabı Var !  Lütfen İzleyin. Ama ; Yok Video Vaktimi Alır , Yok Videolar Uzun Gibi Bahaneye Gerek Yok. Oturup İzleyip Sualinizin Cevabını Alınız.  Ama Ben Katiyen İnanmayacağım Diye Bir Ön Yargı ile Araştırma Yapıp Kesinlikle Kabul Etmeyeceğim Şeklinde Bir Yaklaşımla Yaklaşacaksanız O Zaman Allah Yok Demeyin ! Çünkü Biz Müslümanlar da Biliyoruz ki Suallerinizin Tamamının Cevabı Var ! Ama Siz Asla Araştırmıyor Okumuyorsunuz !... Sorulunca da Araştırdım Okudum Diyorsunuz ! Bu Şekilde Ancak Kendinizi Kandırabilirsiniz... 

Samimi Kardeşlerimizle Biz Yolumuza Devam Edelim. Buyurun Kader Bahsi Bu Kadar Güzel Bir Şekilde "Hiç" Anlatılmamıştı !...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-10-2021, Saat:08:34 AM, Düzenleyen: Tikky.
Süper Moderatör
RE: Kader İle İlgili Tüm Soruların Tam Cavabını Burada Bulabilirsiniz
Kader ve Kadere İman Üçüncü Bölüm

Bunu ilk beğenen sen ol.
Süper Moderatör
RE: Kader İle İlgili Tüm Soruların Tam Cevabını İddia Ediyoruz Burada Bulabilirsiniz
Kader ve Kadere İman Dördüncü Bölüm

Bunu ilk beğenen sen ol.
Süper Moderatör
RE: Kader İle İlgili Tüm Soruların Tam Cevabını İddia Ediyoruz Burada Bulabilirsiniz
Kader ve Kadere İman Beşinci Bölüm

Bunu ilk beğenen sen ol.
Süper Moderatör
Kader ve Kadere İman Altıncı Bölüm

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.