You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kaçımız ilahiyatçı arkadaşların dini bilgilerine tam olarak güveniyor?

Anket Başlığı: Kaçımız mezun olduğu dönemdeki ilahiyatçı arkadaşların dini bilgilerine tam olarak güveniyor?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Güveniyorum 2 (33.33%)
Güvenmiyorum 4 (66.67%)
Kısmen 0 (0%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 6 (100%)

Administrator
Kaçımız mezun olduğu dönemdeki ilahiyatçı arkadaşların dini bilgilerine tam olarak güveniyor?
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
RE: Kaçımız ilahiyatçı arkadaşların dini bilgilerine tam olarak güveniyor?
1.5 sene sonra falan ilahiyatçı olucam arkadaşlar bana güvenebilirsiniz Big Grinelice:

güveneceğin vaaar güvenmeyeceğin var bence ayırdetmekte artık çok zor değil sanırım faruk beşer hocayı çok beğenririm mesela ve bence güvenilir bir hoca Allah razı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Benim ilahiyatçı samimi olduğum bir arkadaşım var ve sonuna kadar güvenilir kaypak işine geldiği gibi cevap veren biri değil bilakis kendini bilen birisidir iyiki arkadaşım diyorum bazen düşündüğüm de ve iyiki ilahiyat okumuş diyorum çok sık karşılaşmasam da çevrem de ilahiyatın suyunu çıkartanlar yok değil özellikle ilahiyat mezunu hatta profosör geçinen zibidiler etraftalar ama onlar azınlık o kişilere bakıp onların arkasına takılıp uyanlara bakarak ilahiyat okuyanları ilahiyat mezunlarını bir tutamayız az önceki benim bizatihi arkdaşım gibi ilahiyatçılarda mevcut ve ben sonsuz mutluyum bu durumdan Rabbim sayılarını artırsın inşallah diğer şaklabanlarında sayısı azalsın inşallah kelaynak kuşu gibi nesli tükenenlerden olsunlar..gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
รüгüռժü
Yattıkları sürece bi güven bunalımı düşünmeyiz , nasılsa ilahi bir yatış Smile
Ama kalkarda işlerimize burunlarını sokarlarsa , işte o zaman güvenmezük gülücük
Oku,
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ilahiyatlar devletin elinde, devletin durumu malum.. düzenin beyin doldurması olduğundan ilahiyatçı arkadaşların yeni nesil tesettür anlayışlarına bakarak bile bir yargıya varabiliriz.. ha tabiki bu dahil bütün genellemeler yanlıştır o ayrı :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
fikrim yok
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kimisine güvenirim kimisine guvenmem her çeşitten mevcut ama şöyle bişy var o guvendikleirm ilahiyata gitmeselerdi de dini bilgilerine guvenirdimgülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.