You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anket Başlığı: Kaç Kilosunuz?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
... - 45 1 (2.63%)
45-50 7 (18.42%)
51 - 55 5 (13.16%)
56 - 50 3 (7.89%)
61 - 65 6 (15.79%)
66 - 70 5 (13.16%)
71 - 75 0 (0%)
75 - 85 6 (15.79%)
75 - 85 2 (5.26%)
85 - 99 3 (7.89%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 38 (100%)
Acemi Üye
RE: Kaç kilosunuz?
Akşam akşam tebessüm ettirdiniz. İyi ve imanlı yaşayın e mi :sırıtık: Kendimi bir an kız gibi hayâl ettim; amma da çirkin bir şey olurdum herhâlde. Nedense Kemal Sunal'ın bir filmi aklıma geldi. Filmde Kemal Sunal'ı Şener Şen hapisaneden kaçırmıştı kara çarşaf ile. Konuyla ne alakaysa aklıma geldi iştem.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aminnn inşallah :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
allah iyiliğini versn inş.abi ne güzel bir hatırlatma oldu kemal sunal ile şener şen..bnde buna gülümsedim dogrusu gülücük iyi bir kaçma yöntemiydi onlarınki ama sen neden giyicenki kara çarşafı :D :D yardımcı olalım bi sorun varsa gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
...

Sevgili Ercin Züleyha,

Din kardeşlerime yakışan ve tercihleri gereği kullanılan bir giyim-kuşam geleneğine kendi çirkinliğimi bulaştırmak istemem. Valla bak gece rüyânıza girerim, korkarsınız alimAllah! ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yaw abi çok mu korkuçcsun gerçekten :D

bundan da mı korkunç

[Resim: Komik_Resimler_9.jpg] kahkaha
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
...

Sevgili Reyyan,

Allah(c.c)'nün yarattıklarına korkunç demek bana düşmez. Ancak şükür ki çevremdekilerin gönlümü okşayan bir sözü vardır; "nur yüzlü insan" gülücük Bunlar bir teferruat da bir bayan olarak kendimi düşünmem bir kabus olur. Fredi'nin Kabusu olurum forumda söylemesiifade
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.