You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kabirdeki annem benden haberdar olurmu

Yeni Üye
bir yıl önce annemi kaybettim.
annemin mezarı oturduğumuz yerden çok uzakta ve birde eşim göndermiyor beni. yoksa annemin kabrini ziyaret etmeyi çok istiyorum.
annem benim gelemediğimi bilir mi, yoksa onu unuttuğumuzu hiç gelmediğimizi düşünür mü
kabrine gelenleri duyarmış ya ben gidemiyorum hiç.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: kabirdeki annem benden haberdar olurmu
Eşiniz bu konuda ne kadar size baskı yaparsa yapsın veya üzerinizde bir etki bırakmaya çalışırsa çalışsın ben kendi yorumum olarak tabi ki hiçbir türlü kendinize kötü bir şey algılamayın söylediklerimi ama annenizi ziyaret edin derim.
Olamaz ama her ne kadar sözde kötü olursa olsun, anne annedir. Hiçbir insan veya cisim için ziyaret edilmemeyi hakettiğini düşünemiyorum bile.

Eşinize kendinizin yerinde onun da olabileceğini oturun konuşun anlatmaya çalışın
Allah yardımcınız olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Orada bulunan sadece validenizin bedeni. Ruh çoktan uçmuş gitmiş. Gidip dua okuyabilirsiniz ama illaki gitcem deyipte evliliğinizi tehlikeye atamazsınız. O açıdan eşinizi ikna etmenin yollarını aramaktan vazgeçmeyin.!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Allah Annenize Rahmet etsin .. Mekanı cennet olsun , sizede sabır versin inşallah .. Eşinizin izin vermeme konusunda bi kaç birşey söylemek istiyorum ; eşinizle hiç konuştunuz mu bu konuyu güzelce tabiki ?
Onu tatlı dile ikna etmeye Çalışın .. Şart değil gitmeniz evliliğinizde sorun olacaksa , dua edin arkasından hatim okuyun Sureler okuyun bu gibi şeyler yapabilirsiniz ...
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.