You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
İyiki geLdin
Bildiğim bütün aşk cümlelerini unutup senli kelimeler kurmak istiyorum
Aşka,sana,bana ama en çok bize.
Aşk en çok sana yakışsın sen de en çok içime.
Yüzümde oluşturduğun gülücük kadar içten olsun içindeki bende.

Hani derler ya eksiksiz herşeyinle,
sen beni katıksız sev hiçbirşeyimle.Sen tamamla eksiklerimi içinde yarattığın benle.Bu sefer bırakalım biz değilde aşk kazansın yüreğimizde.Yüzünü her gördüğümde içimi titreten,
sahi severmisin beni böyle?

Adıma destanlar değil de adımı yüreğine yazar mısın? Ellerin her üşüdüğümde sarar her düştüğümde kaldırır mı beni?

İnsan birini canından çok sevince korkar.Benim için korkar mısın yarrr?Peki ben dimi?Belki bende mucizeler vaat edemem sana ama omzunda seni koruyan melekler kadar sevebilirim seni.Kalbini yüreğime katabilirim.Çok ağlarım ben ama seni gözyaşıma ortak edebilirim.Ama ben herşeyimizi bir yürekte taşıyıp beraber ağlamak istiyorum seninle.

Her dakika bağdaş kurup otur gözbebeklerime.Bana ilk geldiğin gün kadar heyecanlı ol hep benimle.Ellerim tutarken ellerini gözlerin hep böyle derin baksın,kokum en çok tenine yakışsın.

Birazda şımart istiyorum beni,
içimdeki küçük kızı uyandır
ve oyunlar oynayalım birlikte.Kumdan kalelerimiz olsun bizimde.
Ve ben galiba herşeyi yaşamak istiyorum seninle.
Adına aşk dediğim!!!
Ne iyi ettin...

İYİKİ GELDİNNN...

alıntı
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.