You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İstiharede Görülen Siyan ve Kırmızı Renkler. Önemli!

Yeni Üye
Selamun Aleykum!

Akraba vasıtasıyla tanıştığımız ailenin kızı ile görüşmeye başladım. 3-4 defa buluştuk ve birbirimize baya ısındık ve sevdik. İstihare konusu açıldı ve istihare yatarsam ben biliyorum olumsuz çıkacak hissediyorum demesi üzerine istihareye yattım ve hiçbirşey görmedim. Daha sonra bu kişi kendisi istihareye yattı ve simsiyah bir bölge içinde kırmızı eşarplı birşekilde görmüş kendisini. İstihareye bir sefer yattı bu kişi. Sormak istediğim biz bu durumda ne yapmalıyız?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: İstiharede Görülen Siyan ve Kırmızı Renkler. Önemli!
aileler arasında istişare olumlu ise istihareye gerek yoktur derler. daha baştan "ben biliyorum olumsuz çıkacak hissediyorum " sözleri ile olumsuz rüya görülmüş olabilir...istihareyi olmazsa olmaz görüyrosanız tekrar deneyin ..3 yada 7 gün.

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: İstiharede Görülen Siyan ve Kırmızı Renkler. Önemli!
Bak kardeşim birbirinizden hoşlandıysanız herşey yolundaysa istihareye gerek yoktur. Ama kararsız kaldım diyorsan istihareye başvurursun. İstihareye başvurduktan sonra çıkan sonuca göre hareket etmen gerekir. Sonuç kötü çıkarsa ki kız kendini karanlık bir yerde görmüş yani sonuç kötü ozaman evlenmemen gerekir. Bilmem anlatabildimmi istihare demek ya Rabbi ben kararsızım sonuç ne türlü olsada benım için fark etmez ben sonuca katlanır ve sana uyarım bana yol göster demektir.

Kısaca: Her şey yolunda ve olumsuz hiç bir şey yoksa, kafan çok karışık değilse istihare gerekli değildir. Sonuç olumsuz çıkarsa birliktelik biter ona göre.
Ayrıca herkes istihareye yatamaz ehil olmak gerekir. Daha önce çok yatmış defalarca yatmış birinden rica etmek gerekir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.