Akraba vasıtasıyla tanıştığımız ailenin kızı ile görüşmeye başladım. 3-4 defa buluştuk ve birbirimize baya ısındık ve sevdik. İstihare konusu açıldı ve istihare yatarsam ben biliyorum olumsuz çıkacak hissediyorum demesi üzerine istihareye yattım ve hiçbirşey görmedim. Daha sonra bu kişi kendisi istihareye yattı ve simsiyah bir bölge içinde kırmızı eşarplı birşekilde görmüş kendisini. İstihareye bir sefer yattı bu kişi. Sormak istediğim biz bu durumda ne yapmalıyız?
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
İstiharede Görülen Siyan ve Kırmızı Renkler. Önemli!
İstiharede Görülen Siyan ve Kırmızı Renkler. Önemli!
Akraba vasıtasıyla tanıştığımız ailenin kızı ile görüşmeye başladım. 3-4 defa buluştuk ve birbirimize baya ısındık ve sevdik. İstihare konusu açıldı ve istihare yatarsam ben biliyorum olumsuz çıkacak hissediyorum demesi üzerine istihareye yattım ve hiçbirşey görmedim. Daha sonra bu kişi kendisi istihareye yattı ve simsiyah bir bölge içinde kırmızı eşarplı birşekilde görmüş kendisini. İstihareye bir sefer yattı bu kişi. Sormak istediğim biz bu durumda ne yapmalıyız?
Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Kısaca: Her şey yolunda ve olumsuz hiç bir şey yoksa, kafan çok karışık değilse istihare gerekli değildir. Sonuç olumsuz çıkarsa birliktelik biter ona göre.
Ayrıca herkes istihareye yatamaz ehil olmak gerekir. Daha önce çok yatmış defalarca yatmış birinden rica etmek gerekir.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi