You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
istihare yorum
selamünaleyküm ben birinin hakkımda hayırlı olup olmadığına dair dün istihare yaptım.Birbirinden faklı 3 rüya gördüm hangisine bakmalıyım.İlk rüyamda yeşil taze ıspanak yiyordum.Yeşil yapraklı beyaz çiçeği olan bir bitki gördüm.İkinci rüyamda sınıfta yazı yazıyordum önce siyah kalemle yazarken sonra kırmızıyla yazmaya başladım.O sırada dişlerim ağrıyordu aynada dişlerime bakıyorum beyaz dişlerimi görüyorum.Üçüncü rüyamda ise bir yere gitmişim işim çıkıyor.Telefonu toprak üstüne bırakıyorum gelip aldığımda içine karınca dolmuş.Telefonu yere vura vura karıncaları çıkarıyorum.Bir sürü siyah karınca çıkıyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
RE: istihare yorum
hiç birisine bakma. araştır neyin nesidir, karekterli midir değil midir, sözlerinde yalan konuşuyor mu detaylara dikkat ediyor mu, namazlarını kılıyor mu, riyadan iki yüzlülükten uzak mı seni gördüğünde ve görmediğinde rengi bir mi ve hepsinden önemlisi sen istediğin birisi gibi olmaya cehdediyor musun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
RE: istihare yorum
Istihare için ardarda 7 gün yat kardeşim ve sonunda kalbinde hangi his doğuyor be bu geçen zamanda gördüğün rüyalar birbirine benziyor mu ona bak
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.