You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

istihare rüyası sorum

istihare rüyası sorum

Acemi Üye
istihare rüyası sorum
bi iş için bugün istihareye yattım. gece çalıştığım için gündüz sabah işten gelince gusül aldım namazı kıldım duayı yaptım ve kıbleye karşı yattım.

öğlen namazına kalktım namazı kıldım. biraz daha bekledim ikindiyi kıldım. bu uyku süresince yani öğlen namazına kadar olan uykumda birşey görmedim. hatırlamıyorum en azından.

ama ikindi namazından sonra yattığımda birkaç şey gördüm

namazı kılmamışım camiye gidiyorum. içerde bir kaç krem renkli cübbeli hocalar var. birisi de benim dedem. onu gördüm. camiye girdim ama abdst almımışım. hocalardan biri diyor namaz kılcaz ama birşey almak isteyen dışarı çıkıp alabilir diyor. çoğu kişi çıkarken bi adam itiraz ediyor ve küfür ediyor. küfür ettiğini hatırlıyoprum. ben aldırmıyorum dışarı çıkıyorum abdest alıyorum. o kısmı o kadar hatırlıyorum.

sonra iş yerime de gördüm kendimi. iş yerimde dolaşırken bi arkadaşımı kırmızı bir elbise giymiş olarak gördüm. konuşmadım sadecegördüm geçti gitti.
daha sonra bi odaya girdim arkadaşlar lokum yiyordu bende ondan bi tane aldım ve yedim.

rüyam bu kadar. sonra uyanmışım.

çok karışık sanki. birşey anlayamadım. ikinci uykuya yattığımda görülen rüyalar geçerli mi acaba bunu öğrenmek istiyorum. birde çok karışık sanki kırmızılar, cami, abdest almam, hocalar, lokum felan bi yorum getiremedim kendimce
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: istihare rüyası sorum
Allah hayırlara çıkarsın
ama istihare böyle olmaz Wink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
istihare duası vardır
onu yapman lazım
en iyisi gece yapmaktır.
duadan sonra dünya kelamı konuşmadan uykuya yatman gerekir..
sen öğlen yatıp hiç birşey görmemişsin
ikindiye kalkmışsın
terar dua etmen gerekiyordu...
illa da bişey görceksin diye bir şart yok
3-5-7 kere yapman gerekir ama

ama istihareden önce istişare yapmak daha evladır... Wink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
cami düzeni bozuk olduğu için bir adam küfür ediyor yanlış bir uygulamaya ifrat bir tavırla reaksiyon gösteriyor.. sen cami ehlinden gibisin ama abdestin henüz yok çevrende cereyan eden özellikle İslami ya da İslami gibi görünen hareketlere ilgisiz kalıyorsun..
hayatın akışına kendini kaptırmışsın gidiyorsun doğru mu bilmiyor geleneksel uygulamalarla hareket ediyorsun aslında çokta ilgilenmiyorsun..
görmüş olduğun kırmızı senin asıl grubundan değil gibi görünüyor müspet ya da menfi bir konuma katmak objektif olmaz.. arkadaşların lokum yiyor sen de bir tane alıyorsun... eğer lokum iyi bir şeye delalet ediyorsa sende iyilerle berabersin yok eğer kötü bir şeye delalet ediyorsa sende kötülüklere ortak oldun..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.