öğlen namazına kalktım namazı kıldım. biraz daha bekledim ikindiyi kıldım. bu uyku süresince yani öğlen namazına kadar olan uykumda birşey görmedim. hatırlamıyorum en azından.
ama ikindi namazından sonra yattığımda birkaç şey gördüm
namazı kılmamışım camiye gidiyorum. içerde bir kaç krem renkli cübbeli hocalar var. birisi de benim dedem. onu gördüm. camiye girdim ama abdst almımışım. hocalardan biri diyor namaz kılcaz ama birşey almak isteyen dışarı çıkıp alabilir diyor. çoğu kişi çıkarken bi adam itiraz ediyor ve küfür ediyor. küfür ettiğini hatırlıyoprum. ben aldırmıyorum dışarı çıkıyorum abdest alıyorum. o kısmı o kadar hatırlıyorum.
sonra iş yerime de gördüm kendimi. iş yerimde dolaşırken bi arkadaşımı kırmızı bir elbise giymiş olarak gördüm. konuşmadım sadecegördüm geçti gitti.
daha sonra bi odaya girdim arkadaşlar lokum yiyordu bende ondan bi tane aldım ve yedim.
rüyam bu kadar. sonra uyanmışım.
çok karışık sanki. birşey anlayamadım. ikinci uykuya yattığımda görülen rüyalar geçerli mi acaba bunu öğrenmek istiyorum. birde çok karışık sanki kırmızılar, cami, abdest almam, hocalar, lokum felan bi yorum getiremedim kendimce